Иво Аръков си търси умна жена (Писнало му от празноглавки)

2275
18 Януари 2015, 12:01


Иво Аръков е решен да намери жената на живота си, но този път да я запази в тайна, узна HotArena.net.

 

Младият актьор понесе доста негативи покрай връзката си с Мика Стоичкова и предполагаемата такава с Мария Илиева. Затова вече внимателно ще подбира гаджетата си. Иво си търси жена, която да е хем красива, хем умна, хем грижовна, всеотдайна, разбираща и в същото време да отговаря горе-долу на неговото професионално развитие, пише „Уикенд“.

 

Жената-мечта за Иво е сексапилна като любимата му съквартирантка във ВИП Брадър Елена Кучкова, но с една идея по-начетена. „Елена Кучкова би могла да удовлетвори сексуално, но не и духовно”, заяви наскоро Иво. За да спечели сърцето му, идеалната дама трябва да е с много „лица”. Любовните търсения на Аръков звучат доста сложни, но той е уверен, че ще успее.

 

Според него жената за него освен секси като Кучкова, трябва да може да разговаря дълго и на различни теми с Иво, т.е. да отговаря на философските му търсения. Освен интелигентна, жената-мечта за Аръков е тази, която му е не само гадже, но и приятел. Тя трябва да го подкрепя във всичко и да е всеотдайна в грижите си към него.

 

„Харесвам жени, които могат да направят смислено изречение. Жената трябва да ми бъде приятел. Да ми бъде и като майка, и като сестра. Като любовница и като случайно срещната непозната. За да има огън, страст”, обяснява Иво критериите си, които се оказаха неподозирано високи за обожателките му.

 

Все пак те определено имат шанс да го впечатлят, тъй като в момента Аръков е сам. В предишните му връзки досега все нещо куцало, което доста го натъжавало, а на моменти и обезкуражавало, че ще открие сродната си душа, коментират го в артистичните среди. „Ако я има майчината грижовност, липсва приятелството.

 

А то е – не върви пред мен, защото може да не те достигна. Не върви зад мен, защото може да не те видя. Върви с мен, до мен и бъди приятел. Има един критичен момент, в който единият изостава и другият трябва да прецени дали да забави крачка. Другият вариант е, когато единият казва – моят е в друга посока.

 

Няма нищо лошо в това. Въпросът е да има разговор”, разсъждава Иво уж по принцип, но остава впечатлението, че говори от болезнен личен опит или по-точно – визира връзката си с Мика Стоичкова. Двамата се разделиха именно заради различните си професионални търсения. Тези на Мика бяха ту в България като журналист и като дизайнер, ту в чужбина. Иво отскоро и той обмисля да емигрира. И все пак двамата се „разминаха” и не успяха да запазят връзката си. Иво обаче гледа философски на любовните драми в живота си и не губи време в самосъжаление.

 

„Аз съм нараняван много, но се опитвам да извлека позитивното и градивното, защото искам да продължа живота си съзнателно. Не искам да попада в мъгла от чувства, емоции и неяснота”, обяснява почит поетично Иво. Всъщност Аръков е и поет. Той отдавна реди стихове, но все още не се е решил да ги събере в книга и да я издаде за почитателките си. Покрай това му хоби и навика му да философства, в артистичните среди се шегуват, че бъдещата му жена задължително трябва да има отношения и към поезията.

 

Засега Иво казва, че няма нова дама на сърцето му. И да има обаче, той няма да признае. Зарекъл се е повече да не говори за личния си живот. Нямало пак да допусне грешката да афишира любовта си, както направи с Мика Стоичкова.

 

Аръков до днес не може да преглътне подмятанията, че се е загаджил с дъщерята на Христо Стоичков заради користни цели. „Не ми харесва да бъда известен заради хората, които познавам. Стига толкова. Няма повече. Ако срещна жена, която наистина много обичам, ще си взема много сериозна поука. Никой не бива, да чува и да знае”, обещава си Иво.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени