loading...
loading...

Иво Сиромахов едва не умрял в Доминикана (Паднал в блато, извадили го полужив от тинята)

1898
09 Март 2016, 16:00


С противоречиви чувства се сеща за престоя си в Доминикана Иво Сиромахов, разбра HotArena.

 

Ако за мнозина слънчевата дестинация е недостижим блян, то за сценариста от „Шоуто на Слави“ тя навява предимно лоши спомени, писа „Всеки ден“.

 

Само преди ден Иво сподели, че е изпратил по живо по здраво свои приятели в Доминиканската република, които дълго го увещавали и той да се включи в компанията им. Гологлавият писател обаче не иска и да чува за плажовете и горите на страната, тъй като там е изкарал цели 2 месеца, които днес определя като повече от кошмарни. За екзотичната дестинация Иво заминал като сценарист и организатор на първия сезон на „Сървайвър“ у нас.

 

На два пъти щях да умра в Доминикана. Веднъж паднах в блато, пълно с комари, нагълтах се с мръсна вода и ме извадиха полужив от тинята. Другия път пък интервюирах един от изгонените участници, подхлъзнах се и едва не се нанизах на стърчащи остри колове“, спомня си ужасен патилата си Сиромахов.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени