Иво Танев ШОКИРА! Ударих 120 кила и сърцето ми за малко да спре (Подробности)

2610
20 Април 2014, 11:00


Рекордните 120 килограма навремето създали сериозни здравословни неприятности на бившия водещ на „Треска за злато“ Иво Танев. Обичал е да си похапва, но след като прераснало в проблем, решил да се вземе в ръце и да подбира какво яде, научи HotArena.net.

 

„Тъпчех се сладко и гледах с подозрение фитнесите. Чудех се какво им става на тия лудетини вътре да стоят с часове под щангата. След това разбрах по трудния начин, че е време да се променя. В един момент получавах кризи, сърцето ми щеше да спре от пренатоварване да издържа толкова огромно тяло”, спомня си Иво, цитира в. „Уикенд“.

 

Сега той е твърде грижлив към фигурата си и внимава какво похапва, въпреки че едва ли някога ще се откаже от своя основен специалитет - скара на дървени въглища.

 

„Най-обичам да през летните вечери на семейната ни къща в Резово да запаля скарата и да хвърля нещо да цвърчи отгоре", сладкодумен е шоуменът. Той често пълни стомасите на „иветата”, както нарича на галено приятелите си. Признава си, че е фен на крокодилското, откакто го опитал в Африка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени