Изберете най-подходящия модел мъжка тениска, с която да изглеждате стилно и стройно

875
29 Септември 2016, 16:36


Всеки човек с наднормено тегло се опитва да прикрие по някаъкв начин своите недостатъци, а мъжките тениски са идеалното средство, защото са свободни и не очертават проблемните зони. Много е важно да се придържате към някои правила в това начинание. Когато става въпрос за избор на дрехи, най-добрият и най-сигурният вариант е да се придържаме към обикновен „patternless” дрехи. Наслояването или така нареченото „рatterns” не е добро средство и е добре да се избягва, защото придава визуално по-обемен силует и ви отдалечава от деловия, елегантен стил. Обличайки се с твърде много „етажиране”, рискуваме да изглеждаме неглижирано и отблъскващо. Въпреки това, знаейки колко скучно, може да се получи понякога, можете да заложите на тениски с вертикални принтове или не много едър печат, които не са в твърде смели цветове.

Второто нещо, което може да се направи, за да се добавят допълнителни точки стил към облеклото, е да се използват леко шарени жилетки, суичъри, блейзери и шалове. Освент това е от голямо значение как ще съчетаете тениската надолу. Това означава да се използват различни цветове за тениска и панталон, или можете заложите на микс и мач. Коланите не са практични за мъже, които са закръглени и широки в кръста.

Идеална алтернатива за колан са тирантите, които са удобни и ефективни в целта си, но и изключително стилни, ако се носят с вкус. В зависимост от бюджета си, трябва или да отидете в за панталони, които са с вградени опции за тиранти или да ги получите от шивача си. Друга става въпрос за модерно обличане, ще трябва да се смесват нещата, да поемате рискове и, разбира приложима алтернатива е да се купят клипсове за за тиранти или копчета, които да поставите на панталоните си. Напомняме ви, че когато се, да се правят грешки, докато не се намери верния стил, който може да претендира като „наистина ваш”!

Източник: Готини мъжки тениски от MODERNOКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени