Изчезна багажа на Цвети Разложка преди конкурс в Китай, миската в ужас, че отвличат самолета

1268
27 Декември 2016, 13:00


Носителката на титлата „Мисис Глоуб България“ Цвети Раложка се завърна от световния конкурс „Мисис Глоуб“ с наградата на медиите, но още не може да се съвземе от ужаса,м който е преживяла, научи HotArena.

„Връщането ми беше кошмарно, защото първият от общо трите беше отклонен. Първоначално помислих, че отвличат самолета, тъй като видях как хората реагират на съобщението на пилота. Информацията беше на китайски и аз се ориентирах само по лицата на хората, които бяха в потрес. Успокоих се, когато кацнахме в някаква провинция. За съжаление си изпуснах полета и кошмарът продължи. Прибрах се с ден закъснение в България, но все пак навреме за коледното тържество на сина ми", казва Разложка.

"Щастлива съм, че получих наградата на медиите. Освен това д-р Трейси Кембъл ме направи директор за България като ми даде правото аз да избирам участничка за световния форум“, споделя за Love Style Цвети.

Първите дни била доста притеснена, тъй като багажът й се бил изгубил, а на ден трябвало да сменя по два тоалета. За щастие на третия ден куфарът пристигнал.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени