Изгониха Куката от Народния

1418
15 Декември 2016, 13:00Актьорът Мариан Вълев си тръгна неочаквано от Народния театър. Куката от „Под прикритие” напусна постановката „Майстори” по Рачо Стоянов седмици преди премиерата й, научи HotArena.

Официалната причина е, че не е „чувствал” ролята и пиесата в себе си, но неофициално е бил позорно изгонен.

Колегите на актьора в театъра така и не успели да се сработят с него. И след месец безуспешни опити да изградят постановката, Вълев реши да пристане на Гочев и Митовски в „Ускорение”, вместо да продължава в Народния.

Останалите театрали на Вълев, имали проблеми със сработването с актьора и нежеланието му да се „раздава” на сцена. „Той и без това имаше колебания, дали да се върне на сцената и явно е имало защо.


Не си пасваше с никого от нас”, издават още колегите на Куката, пише „България днес”.

Повече от месец, те репетират „Майстори” на Рачо Стоянов под режисурата на Петринел Гочев. Сам той поканил Куката за спектакъла, но химията между актьорите не се появила.

Това подтикнало Вълев сам да поиска да си тръгне, използвайки като предлог, новия филм на Митовски и Гочев. Двамата го уверили, че ще има роля на топ ченге в лентата и ще бъде звездата в сериала.

Дълги години актьорът живя в САЩ, преди да се върне в „Под прикритие” . След успеха на филма, се върна и на сцената в моноспектакъла „ВИП”, с който пожъна огромен успех, но в Народния театър късметът му изневери и той се оттегли.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени