Изгората на Галев се върна в Дупница

2270
17 Юни 2016, 13:00Любовницата на Пламен Галев—Юлиана се върна в Дупница. След дълго отсъствие, изгората на един от най-издирваните престъпници от Интерпол се завърна неочаквано, заедно с дъщеря им, научи HotArena.

Юлиана, която е изгора на Галев от 15-годишна, била забелязана да съпровожда дъщеря си в градския парк, който е любимо място на дупничани. Наблюдателни свидетели разкриват, че тя е разказвала на дъщеря си, как навремето баща й преобразил парка, за да могат всички деца да си играят тук щастливи и необезпокоявани.

Предполага се, че дългото отсъствие на Юлиана от Дупница, се дължи на факта, че тя е завела детето си, за да се види с баща си в чужбина. Както е известно, Пламен Галев и аверът му Ангел Христов са издирвани за рекет от Интерпол и преди 4 години трябваше да излежат 5-годишна присъда в затвора.


Те обаче и в момента са в неизвестност.

Юлиана и дъщеря й пък липсваха за известно време от града, а след завръщането си са придружавани навсякъде от дискретна охрана. Запознати твърдят, че мъжете, които ги пазят, са верни на Галев и изпитани във времето, пише "България днес".

Любовницата на Галев и мафиота се запознаха по времето, когато той изпрати жена си и двете им деца в Лондон, за да ги предпази от посегателства. Останал сам, хлътнал до уши по невръстната тийнейджърка, от която има и дете.

Въпреки голямата им любов обаче, той не е подал молба за развод, нито пък съпругата му Емилия. Макар и бясна, тя стоически приела факта, че той има любовница и дете от нея в България.

Говори се, че Галев дори е събрал двете жени и трите деца в имението си в Ресилово. Там настоял всичко да се изясни и двете да загърбят неприязънта помежду си, която би накарала децата му да се намразят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени