Изгря слънце в личния живот на Божинов! Анита Мейзер: Искам го! Баща му ме закачаше, но аз съм по-навита на сина му

https://hotarena.net/laifstail/izgria-slance-v-lichniia-jivot-na-bojinov-anita-meizer-iskam-go-bashta-mu-me-zakachashe-no-az-sam-po-navita-na-sina-mu HotArena.net
Изгря слънце в личния живот на Божинов! Анита Мейзер: Искам го! Баща му ме закачаше, но аз съм по-навита на сина му

Усмихна му се късмета на Валери Божинов!

 

Слънцето отново изгря в личния му живот, след като скандалната Мисис България Анита Мейзер призна, че му е навита като свинска опашка, узна HotArena.

 

„Божинов е сладур. Еротичен е, има спортно тяло“, похвали го Анита и дори заяви, че сто пъти го предпочита пред секс символа на футбола Димитър Бербатов.

 

Мейзер разкри, че е имала и неприлични предложения от бащата на Божинов – Емил, който я закачал в социалната мрежа.

 

Пишел й флиртаджийски съобщения във Фейсбук, докато веднъж – точно на рождения й ден, приятелката му не я наругала в мрежата, пише България Днес.

 

Припомняме, че Анита стана скандално популярна покрай световния конкурс „Мисис Свят“, където представляваше България.

 

Тогава всички социални мрежи се надигнаха, протестирайки срещу връзкарството и тенденцията нелицеприятни моделки да печелят подобни конкурси.

 

В последствие Мейзер участва в риалити шоуто „Мис Пепеляшка“ и доби още по-голяма популярност. Ето защо смело можем да кажем, че Валери удари кьоравото с нея – хем е известна, хем му е навита.

13 Коментара

о

преди 8 години

Дърта шаврантия. Сигурно има 15 години повече от него. А Божинов беше готин и сладък, когато беше на 16-17 години. После погледнете го на какво заприлича. И никакво "спортно тяло" няма. Нисичък и е и общо взето е дребен за мъж. Да не говорим, че с тази безхарактерна физиономия няма как да е секси, но Анита сигурно е по вкуса му - той по такива си пада - черни, с напомпана уста тип човка и гигантски мамутски цици.

Коментирай

smqh

преди 8 години

Ama kolko ste prostiiiii...Ne e istina.Ako trqbva da sme 4estni,taq e po durt variqnt na Nikoleta.Ciganka s mnogo promeni.Grozna,krivozuba,ima6a se za ne6o..Aee molq vi se

Коментирай

Gbvfg

преди 8 години

Kakvi 15 godini razlika??? Ta tq kaza, che e na 50 godini v Miss Pepelqshka :)

Коментирай

мда, така така

преди 8 години

Мда, слънцето наистина отново изгря за него в момента в който си би тоягата от селската бръмчалка Лозанова. Този човек по снимките които публикува в социалната мрежа просто цъфти, личи му че е повече от щастлив, само жена може да накара един мъж да сияе така ;) :), а преди на на снимките с бившата му жена беше като насила сложен, изкуствен, преправен смешен ха! Голям герой, дълго търпя хаха.

Коментирай

до грозната и злобна пачаврула М.Грозева

преди 8 години

М.Грозева, не си пишеш името, за да не бъдеш обругавана публично, но ти си прозрачна където и да отидеш. Никакъв професионализъм, предлагани меко казано малоумни , нескопосни и неграмотно надраскани злобни свободни съчинения, като самата теб. Много си елементарна! Чудя се, как се излагат и уронват имиджа си с теб. та те държат на работа?!? Ти си едно нищо! А, Божинов си печели достатъчно пари и може да има жени, които ТОЙ пожелае, и без твоите извънредни родилни напъни( дано ги получиш) да го сватосваш с уродливи същества, наричащи се жени. Жалка си!

Коментирай

Да, точно!

преди 8 години

Слънцето изгря за него в момента, в който БИ ДУЗПАТА НА КУРВОЛЕТА–МИНЕТА от своя живот Сега е НОВ ЧОВЕК- free!

Коментирай

jenn

преди 8 години

мале мале :)

Коментирай

слънце даааааа

преди 8 години

Интересно защо след като би шута на Лозанова Валери Божинов не спира да се усмихва и с гордо вдигната глава да показва че е щастлив от събитията около него. Остава впечатление че насила е бил доста време с трола Лозанова, защото сега сияе. И отношенията му с Алисия явно му се отразяват добре, прекарва повече време с малкия Валерко, абе баща щастливец е той в момента.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Нема кво да го мислите Божинов! Сигурен съм, че има бая готини резачки да му се порадват, дори и грозния венгер на снимката, къде сте изтипосали. Само че за разлика от некои други хора, човекът моа да избира - кеф му столична златотърсачка с малко дупенце, кеф му пловдивска майна с горещи форми или оооо, мега готините варненски бръмчалки! Любимките ми! :-D Сладурани под път и над път, след изритването по таралясника на прегорелото НиЩо!

Коментирай

123

преди 8 години

Едва ли вече му се занимава с бръмчалки след боклука Никлозета дето по цял ден го караше да се преоблича и да се снимат и в крайна сметка му съсипа кариерата.

Коментирай

Нина

преди 8 години

Никакво изритване няма. Всичко е пр и скоро Николета ще даде интервю за списание и ще каже, че са заедно.

Коментирай

Нина

преди 8 години

Никакъв шут не й е бил. Всичко е пр и скоро Николета ще даде интервю за списание и ще каже, че са заедно.

Коментирай

Таз па

преди 8 години

Такива като теб, копиращи Голяма Кофа Разпранова, дори и в шизофренията са (лично за мен) яко смехотворни. То стана вече почти 1-а година от както горкия чехльо скъса синЖирО, тя продължава наща да мисли, че летящата чиния е актуална. Не бе дете, не е реклама. Валери не може да я диша тая. Само заради Никол задържа въздух и и търпи вонята. САМООО ЗАРАДИ ДЕТЕТО. Толкова е доволен горкия, че вече не е част от пейзажа, част от цирка, филма, част от целия този фарс, целящ едно-Н. М. да е пак - С мИен, само с мИен, да има лИбоФ само за наЗ. ТоИ Ие моИ. Аеее, схвана ли.? Няма сила която да накара Сляп Чехльо да се доближи (интимно) до Скула Увиснева отново. НЯМАААА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.