Излъга ли Николета за бентлито?

https://hotarena.net/laifstail/izlaga-li-nikoleta-za-bentlito HotArena.net
Излъга ли Николета за бентлито?

Обвиниха Николета Лозанова, че публично е излъгала за продажбата на семейното „Бентли“, видя HotArena

 

Преди месец, когато бдителен гражданин засне луксозното возило, паркирано на инвалидно място в паркинг на столичен мол, тв водещата на „Папараци“ каза, че колата е продадена и тя не носи отговорност за нарушението. 

 

„Продадохме бентлито преди няколко месеца, нямам представа кой го кара в момента“, коментира Лозанова във връзка със снимката, която обиколи интернет пространството и предизвика гнева на всички. Някои дори я ожалиха, че е набедена.

 

Междувременно стана ясно, че Николета и Валери се развеждат и темата с бентлито беше забравена.

 

В днешния брой на „Всеки ден“ е публикуван слух, че колата всъщност не е продадена, останала е за Божинов, а Лозанова е излъгала. Като доказателство е посочено, че преди седмица футболистът отпраши с него за Правец на подготвителен лагер преди мача на националния отбор с Италия. Дни наред бентлито е било паркирано пред хотел „РИУ Правец“.

 

HotArena научи, че Божинов действително е продал баровската си кола, но на свой приятел. Уговорката с него е била, когато той си идва в България, да я взима. 

 

Николета Лозанова кара съвсем друг автомобил джип „Мерцедес“.

\"\"

8 Коментара

test

преди 9 години

tttt

Коментирай

test1

преди 9 години

test2

Коментирай

test3

преди 9 години

test4

Коментирай

testt

преди 9 години

testt

Коментирай

аз

преди 9 години

Лъже

Коментирай

Ай

преди 9 години

И защо сте спестили едно изречение в статията,а именно,че когато колата е заснета на мястото за инвалиди,е била карана от Николета? Божинов още тогава го каза в интервю “Питайте Николета“.

Коментирай

бляк

преди 9 години

Боже, чудех се защо не ми се ляга тази вечер. А то какво било, не съм прочела поста за Николета! Е, няма отърване от тази зараза! Права е, като казва, че си изкарвате хляба на неин гръб!

Коментирай

DIANA

преди 9 години

za6toto sa slugi i lakei na kurvata teparva 6te se razbere koj vlaga pari v toti bokluk nikoleta kurvoleta

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.