Излагация! Алисия изкопира Кали и Емануела! Колежките й БЕСНИ

https://hotarena.net/laifstail/izlagaciia-alisiia-izkopira-kali-i-emanuela-kolejkite-i-besni HotArena.net
Излагация! Алисия изкопира Кали и Емануела! Колежките й БЕСНИ

Фолк певицата Алисия тотално се изложи с новия си проект, видя HotArena.

 

Половинката на Ники Михайлов, която уж го играе номер 1 в бранша по оригинални проекти, нагло изкопира колежките си от конкурентната фирма.

 

Оказва се, че сценарият към новото й дуетно парче с незнайната Ванеса е едно към едно с този на „Хайде, вдигни й“ на Кали и Емануела.

 

„Не стига, че заради наглостта на Алисия, Емануела трябваше да напусне Ара Мюзик, ами сега най-безочливо й изкопира и хита“, възмущават се фенове.

 

В сюжета на „Хайде, вдигни й“ се разиграва изневяра, има горещи ласки между лирическия герой и неговата любовница, а накрая Кали му го връща, като го заравя жив.

 

Същата е и концепцията на парчето „Малката“ на Алисия и Ванеса.

 

Половинката на Ники Михайлов също хваща мъжа си в измяна и накрая му отмъщава, като му удря едно кроше.

 

Досущ като Кали, вакарелката се снима как кара автомобила си, което предизвика бурни подигравки, тъй като всеки знае, че Алисия не може да шофира, пише в. „Галерия“.





27 Коментара

ani

преди 8 години

Tozi put mnogo rano napisahte zadaljitelnata staqtiq za denq za Alisiq!! I kakto vinagi pulnote izmislici. Klipovete nqmat nishto obshto! I kakto vinagi alisiq e nai-dobrata!!!!

Коментирай

;)))))))

преди 8 години

:))))))))))) нали, Ани хахахха "Най-добрата" е , така и ходят рогата :)) все се бута, все иска да е първа, а накрая все е последна- не ставаш, Асе, а и вече остаряваш:))))

Коментирай

;)))))))

преди 8 години

"Малката" това вместо "късата" ли го е избрала?

Коментирай

ЕКСКЛУЗИВНО

преди 8 години

пак не сте спали и за добро утро пишете за Алисия. Защо не написахте как свекъра на джуджето клозета се е опитал да я изнасили както пишат в други сайтове?

Коментирай

hotлайнорена

преди 8 години

Алисия не може да шофира? Странно как паркира голяма кола като нейната в малка и тясна уличка в центъра на София миналата седмица?

Коментирай

Никитууу Лузънувъ нъмбър уън в свитъ

преди 8 години

Ама как бее, друго си е да се снимаш в клип на Ейкън и той да полудее от любов по теб. А след излъчването на клипа момичетата в цял свят да те копират във всичко и мъжете им да се самоубиват от мъка, че не са с теб.

Коментирай

swetla

преди 8 години

николето Джей Зи скоро не ти ли е звънял да те снима в някои клип защото нали си най-великата. Даже и Барак Обама питал за тебе искал да те направи Първа дама

Коментирай

нима?

преди 8 години

Като драскате, поне драскайте нещо , което е реално и обективно. Алисия е шофьор и то много добър. И, много те моля Алисия, не карай колата си, че и други имат такива или са ги наели целенасочено знаейки твоя цвят на колата само за клипа,. Някои хора смисъла на живота им е да отмъщават на по-красивите и по-успешните. Типично по български. А, клиповете нямат нищо общо , тълкованието е само във вашите глави. То не беха кампании против нея, то не бе чудо. И всяко чудо за 3 дена. А, тя работи , успява, печели! Дерзай Алисия, това ще ги побърка злобарите и завистниците! И все по-хубава и все по-успешна става!

Коментирай

До hotлайнорена

преди 8 години

Хахах еми сигурно е направила 20 маневри, за да и се получи , не забравяй и парк троник-а :)))))))) Пак си строила родата рано рано да пише по сайтовете, Алисио аххахаххахахахаха

Коментирай

нима?

преди 8 години

Я, да пресметнем мъжете в живота на двете и да видим коя има повече, и по-големи рога, А???? И , като казвам мъжете в живота, нямам предвид клиентите на Николета....Няма да ми стигне едно денонощие да ги опиша тук , а и лимит има. Долнопробна и мършава пачавра! А, колкото до остаряването... Алисия колкото по-остарява , толкова по-красива става. Е, това се казва да остарееш , като катедрала., а не като смачкан и пре-употребен в занаята парцал.

Коментирай

Wow

преди 8 години

Дааа "дерзай" Ася хахххаха Все по-стара и все по-грозна ставаш, направо се пръскам от завист и злоба, завиждам ти за късите крака, равната мъжка талия и кръглото лице! Такава "красавица" си, че просто нямам думи хахахахх с това изкуствено чене , а само на 32 лелееее как ти завиждам!!! Искам и аз да се изявявам по кръчмите и да бъда тооолкова "успешна" в събирането на банкноти и салфетки ахаххаха

Коментирай

обсебеният шут от Алисия ха ха хаааа

преди 8 години

Тази отдолу, пак не е спала да следи публикациите за Алисия и да коментира репертоара си. Много изтъркана плоча стара , стара, колкото теб. И пак родата в главата и. ха ха ха Те, хората нямат други цели в живота стоят , като теб изтръпнал/а денонощно в този сайт и ги коментират, Хората пари направиха , успяват, живеят, ти лаеш, като кучка денонощно тук( защо като).

Коментирай

алоо колежките, по-леко знаем ,че сте зли и злобни

преди 8 години

Да искаше по добра и образна характеристика нямаше да направиш на Николета Лозанова, не е истина просто!!! Къси крака, мъжка талия, кръгло лице в ченето , като сиромашка ограда... А, колкото до кръчмите и салфетките... има да мечтаеш и да искаш не можеш. Който си го може си го може! И красива и успешна и мнооого младолика за нейните 32. А, спаружената черна стафида само може да лае и да мечтае. А, ти от заседяване пред монитори си представям какъв диференциал си отпорил/а.

Коментирай

ludi

преди 8 години

haha kali i ema otkriha toplata voda - PUUUU

Коментирай

НЕ,

преди 8 години

Скоро не са рaждали от различни мъже , не са се женили и не са ги оставяли пред олтара . И не са забърсвали кое, що видят по пътя си, няма кой да им пристане вече, не вървят! . Ееее, ама то не може цял живот. Бая остаряха, погрознява, офунгаряха, кой иска такива дърти смачкани кифли. Те от злост и злоба убиват всичко около себе си.

Коментирай

OMG

преди 8 години

Аууу кошмар!!! Как не я е срам Алисия и тя да се качи на кола и да се снима така в клип?!!! абе вие нормални ли сте, какви сте такива идиоти?!! Колежките й бесни...те всички са клонинги и всичко им е еднакво, пък сега в клипа на жената се огледали!

Коментирай

хм

преди 8 години

Поне някои са оставяни пред олтара, другите, въпреки, че им бе цел, дори и до там не стигнаха, а само раждаха от тийнейджъри....

Коментирай

до... хм

преди 8 години

Ако тези, за които говориш им е било цел, да са я гонили. Явно кариера са гонили жените и са я постигнали, а "тинейджъри" под път и над път. И , едва ли ти си най-вещата по въпроса , кой ,какво искал и какви цели имал. Оправи си твоя живот, че нямаш такъв! И стига оспорва всеки в този сайт. Злобата те е разложила, че нямаш спирка!

Коментирай

Ася-Гнася

преди 8 години

Ужас! Каква смачкана лелка! Посърналата и физиономия ме отращава , тези тъжни очи, с падналите ъгълчета :))))))) каква е гуцка аууу кръгла като питка ..... голяма глава, закрепена върху късо и несаръзмерно тяло бляяяякккккккк много си гнусна Алисиоооо падна ми х.я от тебе

Коментирай

Oooo

преди 8 години

Оооо, ОМГ, значи аз ако си седна в колата и се снимам, то автоматично ще съм изкопирала поне 5-6 жени????????????? Недумай. Хот арената, толкова сте плоски, прости и прозрачни. Тотално се излагате. Дано да ви дойде акъла по-навреме и да спрете с тези простотии..

Коментирай

това чудо тук вика ....бааааа

преди 8 години

А ти, ако можеш да се усетиш , колко си изтръпнал! Не е честно, да си толкова просто и елементарно парче! Педалче ли си или проститутка, колежка на Курволета? Нещо много я поддържаш и издигаш на пиедестал в очите на слепите. :) А, тя пак си остава същата проститутка и необразована!

Коментирай

Ohoo

преди 8 години

Kurvoletkeee, tolva si izpadnala, che samo ti pishesh vsichki zlobni komentri sreshtu Alisia. Momiche, zastrelqi se, dokato e vreme, che ne vijdam KOLKO PO-NISKO MOJESH DA PADNESH, cigane prosto. Ako bqh na Alisia da sym ti ti ukrasila fizionomiqta do sega!!!!!!!!!

Коментирай

Men

преди 8 години

aaaaaaaaaaahahahah, samata Beyonce i e zvunnala dori, za da q pomoli nqkaksi da uchastva v noviq i klip. Takyv sexapil i krasota nikude ne e vijdala :D

Коментирай

хм

преди 8 години

То целта си я гониха, но за постигането и, са нужни двама желаещи, когато е само един не се получава. Ако можеш да наречеш кариера клатенето на задни части по чалготеките, ок. Моя живот не го гледай, оправен си, имам си любящо семейство, мъж, който ме боготвори, истинска кариера, по-млада съм, естествена (просто не ми се е налагало да копирам нечия визия чрез пластична хирургия), за какво да злобея на Ася? Нямам нито една причина да го правя. И не аз оспорвам всеки в този сайт, оспорвам, когато има двойни стандарти, и когато на черното се казва бяло, неща, които принципно в живота ме дразнят, а не само тук в коментарите. Относно "разлагането" хах, доста от феновете на тази жена биха могли да са разложени от злоба (наричайки например детето на "врагинята и" 'малка ку*ва'; 'грозен дебел боклук' и т.н.), но не и аз, тази жена не предизвиква нищо освен смях и съжаление в мен.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ето сега никой не пречи на кариерата на Джинка и дружинка и те постигнаха колосални успехи на попрището на българската музикална култура.

Коментирай

кати

преди 8 години

Коментар да няма,песента на Ванеса и аАлисия е прекрасна!И двете са с уникални гласове........БРАВО!

Коментирай

Рея

преди 8 години

Обаче статията отново е поръчкова срещу Алисия. Нищо лоша реклама няма. Кой знае какво едро на вид говедо пише тези тъпанарщини. Ема злобната кучка и циганката Кали въобще не могат да съществуват в едно изречение с Алисия!!!!! Колкото до коментиращите които обиждат Алисия мога да кажа само че простотията ходи по хората.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.