ИЗЛАГАЦИЯ! Лияна на благотворително събитие за деца по голи кълки и къса рокля! (СНИМКИ)

8799
24 Декември 2013, 14:00


Очевидно разкрепостената чалга фурия не прави разлика между задимена кръчма и благотворителни каузи. На всички мероприятия тя е със своя посредствен стил – къси рокли, бюст – отвън и голите й дълги крака задължително на показ, видя отново HotArena.net.

 

Докато другите брадъри подкрепиха инициативата за „Българската Коледа“ стилно облечени, а според атмосферните условия – дори дебело, то братовчедката на Коцето не изневери на отвратителния си стил и се появи гола-голеничка.

 

С рокля, с която пее пред чичковците-паричковците, която е удобна и подходяща само за пъхане на бакшиши, при добро пеене на плейбек.

 

До тук добре, но за съжаление чалга певицата не бе в кръчма, нито в бар, нито дори у тях си. А на благотворително събитие!!!

 

Изпълнителката вероятно няма никаква мярка за благоприличие и не осъзнава колко смешни са нелепите й идеи.

 

Стои доста неестествено до дебело-облечените деца, както сами ще се уверите от снимките по-долу.

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 4 години
-2
Тази жена има поведение на недоразвита.Тя няма вярна преценка нито как да се облече , нито кога и как да се държи. Не може да избяга от евтиния стил на чалгата, а вие я съдите сякаш е английската кралица.Или страда от липса на внимание или има неизживяно детство.Държи се, като пет годишна.Хили се без причина, мечи, като котка...А може и да е начин непрекъснато да е в устата на хората.Някой кретен е измислил, че лоша реклама , няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Darkness_Descends
преди 4 години
-3
Какво да се очаква от една курва...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени