Излекуваха Росен Петров!

3350
18 Май 2013, 12:00


Водещият на предаването „Нека говорят” Росен Петров скоро ще престане да плаши зрителите с вида си. По време на двумесечната лятна почивка на предаването телевизионерът ще се подложи на операция за възстановяване на носа, разбра HotArena.net.


Петров, който напоследък се появява на екран видимо подпухнал и с отнесен поглед, най-после се е възстановил от тежката травма, която го обезобрази. Той отново ходи на фитнес, за да добие добра физическа форма.


Предстоящата пластична операция ще премахне хлътването по средата на счупения му нос. Хирурзите са категорични, че ще я извършат, след като обонятелният му орган възвърне изцяло загубените жизнени функции.


След като носа ме бе счупен по време на тренировки по бокс, а костица заседна в носоглътката му, от травмата носът му стана по-къс и хлътна навътре. Първите предавания след операцията водещият изкара на силни болкоуспокояващи и затова изглеждаше доста неадекватен в ефир.


Въпреки Петров не пожела да прекъсне предаването си и предпочете да го води,въпреки злополучния инцидент.


„Сега Росен е значително по-добре. През лятото, когато предаването излиза в 2-месечна почивка, той ще се подложи на операция и наесен ще е в старата си форма”, коментират от екипа на "Нека говорят", пише „Всеки ден”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени