Излезе поредният HOT кадър от видеото с Николета! Ще ви окапят ченетата! (ФОТО)

https://hotarena.net/intimno/izleze-poredniiat-hot-kadar-ot-videoto-s-nikoleta-shte-vi-okapiat-chenetata HotArena.net
Излезе поредният HOT кадър от видеото с Николета! Ще ви окапят ченетата! (ФОТО)

Падат дрехи и задръжки, а мъжките усти не могат да се затворят от удивление!

 

Николета Лозанова запали социалните мрежи с кадър, който направо подлуди почитателите й.

 

Плеймейтката се пусна в уникална поза пред феновете и направо шашна всички, пише HotZona.bg.

 

В новото видео моделката го играе в стил Анастейша Стийл от 50 нюанса сиво, като дори отива още по-далеч в ролята си на изкусителка.

 

Кадрите направо взривиха нета, а Лозанова отправи закачливо послание, че това е само началото. (припомнете си тук)

 

Плеймейтката сподели, че смята съвсем скоро да разгорещи още повече феновете.

 

Още с първия промо кадър от новия клип на Андреа, знойната брюнетка направо влудява.

 

Феновете с нетърпение очакват да видят пълната версия на видеото, което се очертава наистина взривяващо.

 

Вижте новото кадро ТУК.

34 Коментара

Ники

преди 8 години

Левият и крак май е доста по дълъг от другия?! Да живее фотошопа

Коментирай

UJAS............

преди 8 години

Kuchka na kucheshka panichka nalita,ima rezon......... A kuche na kokal ne nalita,nali taka...........

Коментирай

ХЛЕБАРКА

преди 8 години

ИBAH XPИCTOB И AHДPEЙ APHAУДOB CA BИHOBHИ TOBA ЖAЛKO, ДOЛHO, ΠOДЛO, HEMOPAЛHO, CAMOBЛЮБEHO, ΠOPOЧHO И ГЛУΠABO CЪЗДAHИE ДA HИ CE ΠPEДCTABЯ EЖECEДMИЧHO OT EФИPA – BCE EДHO E ЗHAЧИMA И ДOCTOЙHA ЛИЧHOCT. ΠPABA БEШE BACA ГAHЧEBA, KATO ГИ HAPEЧE XЛEБAPKИ! СЛАДКИ ДА СА ИМ НА ТЯХ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ ПАРИТЕ, КОИТО ПЕЧЕЛЯТ, ТЪРСЕЙКИ СКАНДАЛНОТО И НАТРАПВАЙКИ ТОЗИ ПАРЦАЛ ЗА ЕТАЛОН!!!

Коментирай

Stoian

преди 8 години

Vijdam edno urangotansko tialo bez nikakvi jenski izvivki...Grozeva mnogo se nabiva na ochi 4e nikoi normalen maj ne vi e uvajil s godini!Kolkoto do cigankata niama kak da mi potechat ligite naprotiv draifa mi se kato gledam edno tialo na maimuna,Kolko vi plashtat Grozeva za da pishete gluposti na tazi nekadarna i prosta jena?

Коментирай

Иван

преди 8 години

Много грозни снимки точнно колкото вас Грозева.Личи от километри че сте платена журнлистка. Много сте проста точно толова колкото е грозна орангутана Никлозет

Коментирай

ууупс

преди 8 години

бащата на Божинов и е написал коментар под снимката

Коментирай

преди 8 години

Май само на парцалеса диария е окапало чейнето-от много лапане.

Коментирай

ТТ

преди 8 години

Ами той също и беше бая мераклия,сега е написал да престане. Той на времето за сина си не е мислил,сега се сетил за честта на фамилията.

Коментирай

haha

преди 8 години

точно и ясно!!

Коментирай

чудна работа

преди 8 години

Вие за хора,които не я харесвате,много сте запознати,кой,какво и пише под снимките.

Коментирай

ууупс

преди 8 години

Аз я харесвам, никъде не пише, че не я харесвам

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

porednata izdanka na....ERODIRANATA kifla.....pone niakoi da sledi prawopisa i...4e razsmiwa ciala bg. galka swirkoleta...oswen s krewatni pose6tenia...za kakwo drygo moge da gowori...swirkoleta....

Коментирай

asq mesarkata

преди 8 години

hubavo 4e na aska piarkata i pi6e iqvleniqta 4e ne mi se misli ,kakvato e proste 4alga peva4ica ,kak li pi6e.

Коментирай

ами

преди 8 години

Чрез фотошоп се опитват да наподобят краката на Алисия....ма не ставаа, бее, хич даже! Всеки може да види колко едри, тежки и с дебели глезени са краката и на клиповете от наградите на Пайнер в края на 2014 г ! Прилича на Мортиша Адамс с къси тромави крачета...изобщо няма такива слаби и дълги крака... за глезените да не говорим! Госпожа Фотошоп...хаха!

Коментирай

лудост е

преди 8 години

Божееее, вие вече се чудите какво да си изсмучете от пръстите.И защо тооочно пък на Алисия краката ще иска да наподобява,защо не краката на Анджелина Джоли или краката на Ирина Шейк.Еб@ти хората.ХотАрена тука е тотална простащина.Толерират се супер гнусни и долни коментари.Всеки си фантазира и си пише небивалиците.Вече сте гнусни.

Коментирай

до.... лудост е

преди 8 години

Тук се пишат реални неща, такива каквото са. А това, че на вас не ви харесват си е ваш проблем. И как мажа да ви дойде въобще на ум да сравнявате точно краката на Ирина Шйех, които са 120 дълги, колкото е висока Николета? Я, да видим чий коментар е по-абсурден? Коя е Николета Лозанова???? Коя е???? Едно нищо, в което са вложени страшно много пари, за да заприлича на нещо комерсиално. Та тя дори не прилича на себе си, от пластики и изменения и допълнения. да не говорим за макияж, тонове кит, гримове и тем подобни. А„ ФОТОШОПА!!! Да е жив и здрав, че положението там е плачевно към днешна дата. Право е лицето с коментара на " ами" Каквито ни стойностите , такива и вкусовете! Но, какво да се прави и вие не сте виновни! Земя дебела и широка, одържа всички!

Коментирай

DD

преди 8 години

И кой казва , че няма фотошоп? Та не виждате ли, левият крак колко е удължен от коляното надолу? Несъразмерни крака от фотошопа. Смешна е, в желанието си да се прави на това, което не е. Виждали ли сте я в действителност, да видите с какви токове и платформи ходи? Тя е 150 висока и въобще не са и такива краката.... къси и изкривени от коляното. Няма нейна снимка , която да не е минал през фотошоп. Погледнете я на снимката с Фики,Там е натур и тогава говорете. Аз я видях в една чалга дискотека в Пловдив. Миндил и в действителност е дори грозна, когато е без грим. Никаква е! Божеее, къде, къде по-хубави естествени момичета съм виждал от нея. Тя е само едно изкуствено създадено име за красива жена. Нищо реално и подобно в действителност, от това на снимките, дето я гледате.

Коментирай

до...." asq mesarkata"

преди 8 години

не е честно да си толкова тъпо парче, наистина! ПР-та пишела на Алисия статиите!!! Алооо, Алисия е завършила Софийския Университет, Климент Охридски" и то по време , когато образованието беше на ниво , ако имате представа за нещата. И преди това испанска гимназия.... Дали е неграмотна според вас? Я вземете се образовайте малко и тогава драскайте глупостите си тук. А изобщо слушали ли сте нейни изказвания? Има си изказ, речник и всичко необходимо за една грамотна и добре образована жена. Пеенето е нейната не официално завършена професия. Тя си има много престижна професия , като висшист. Къде сравнявате Алисия с отрепки, които единствено и само с разкрачката си живеят.

Коментирай

tctcttc

преди 8 години

E koq e Alisiq,koq e? Ni6to i ni4iq 4alga psevdopevicaa.Da ne e princesa Daqna.

Коментирай

силвия

преди 8 години

aбсолютно ,всеки ,който я е виждал е останал доста разочарован ,,,,,добре ,че се разкара от софия ,стой си в курвенския пловдив - напълно ти подхожда ,или там откое село беше ахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахах ,,,залязвай ,гнилоч

Коментирай

haha

преди 8 години

Излезе ,,,,сама се промотира горката ,,,,тая ако й спрът достъпа до ФЕЙСБУК /местоработата й / ще умре безвреме

Коментирай

alisia

преди 8 години

? Eднo нищo, в ĸoeтo ca влoжeни cтpaшнo мнoгo пapи, зa дa зaпpиличa нa нeщo ĸoмepcиaлнo. Ta тя дopи нe пpиличa нa ceбe cи, oт плacтиĸи и измeнeния и дoпълнeния. дa нe гoвopим зa мaĸияж, тoнoвe ĸит, гpимoвe и тeм пoдoбни. Tova v sa6tat sila vaji sa Alisia.

Коментирай

ти да видиш

преди 8 години

Ама и ти ,като хората имаш право на мнение, ама кой ли ти го зачита? Алисия е нещо, за разлика от тази неграмотна и необразована мутреса, която освен да се разкрачва друга професия няма

Коментирай

do tc tc tc

преди 8 години

"Ni6to i ni4iq 4alga psevdopevicaa" Е, не е истина , колко си невежа! Това, че не харесваш Алисия, не ти дава право да говориш глупости. Първо не е псевдо певица , а е певица успешна при това и много харесвана. Всяка песен и е хит в нейния бранш. И не е ничия, а работи в музикална компания. Чудя се , когато драскате нещо, дали се замисляте , ако има с какво?!

Коментирай

до asq mesarkata

преди 8 години

Алисия е завършила Софийския Университет " Климент Охридски" и преди това испанска гимназия. Дали не може да си напише изявленията... Как мислите? Да не е неграмотна и необразована , като вас и тази от статията горе!

Коментирай

do asq mesarkata

преди 8 години

Ася е учила, не само в езикова, ами и в университет. А оня Караджовски дебил и средно няма. Ася била "месарка", а ГниЛото какво си продава.....карантиите. Ха ха ха......

Коментирай

Сано

преди 8 години

Интересно след като мъжките усти не могат да се затворят от удивление :О защо си кюта сама??? Тази не е от тия дето ще седнат сами, ама нещо вече не и се получава с мъжете, ерОдираните не поддават, защото си искат жени от соя, а другите само гледат да боднат и бегат. Да не говорим че всички които и бяха близки след като Божинов си тръгна и те си биха тоягите, добре че е Андреа, после интересно в краката на Алисия ли ще залази.

Коментирай

силна била между кривите краката... и там не е

преди 8 години

Защо ли е силна и прави тези гръмки изказвания, че държи съдбата в ръцете си? И за най-простия е ясно, че докато си я прехвърлят Иван и Андрей- продуцентите , като футболна топка, политици семейни, семейни мастити бизнесмени ... ами да а си отвори устата, а изгърмяха кариери, семейства и имидж. Не е е лесно да си прост мъж и да си подвластен на нагона си! Та , така си оправя живота разкрачката и е силна , защото държи в ръцете си мъжки съдби. Хал да им е!

Коментирай

...

преди 8 години

Кой ще го вземе това джудже и парцал на сериозно ? Един беше баламата Божинов! И на него му дойде акъла и бяга от нея, като дявол от тамян. Чува се, че бая настоятелно и настъпателно иска да си върне Алисия... та, дали е вярно не зная, но не ми се вярва тя да се върне при него отново , да заживеят, като семейство отново.

Коментирай

ако ще

преди 8 години

Алисия ,ако иска и Харвард да завърши.По далеч от чалгията няма да стигне.

Коментирай

Стига сте я хвалили

преди 8 години

Мъж на 23 години съм, тази мадама грам не ми е секси, нито ме привлича и не ми е интересна. Не съм нето гей, нито бисексуален, но нищо секси не виждам в това момиче. Предпочитам тиха, естествена, непринудена жена отколкото празноглава, нарцистична и фалшива жена като тази тук. Един мъж не можеш да го задържиш с вдигнати крака, а с крака здраво стъпили на земята и с ум в главата, за да ти е кеф да си кажеш нещо с нея, да се учите един от друг... Съжалявам я щом чак Валери я остави...

Коментирай

офф

преди 8 години

Глупости.."държала им съдбите на мъжете"! Тази е страхлива като мишка, не я ли гледате, че винаги е режисирана, все е на запис или някой е до нея да и помага с говоренето ! Нали ако гъкне ще я смачкат като гнида! Не се излагайте и не надценявайте толкова едно гравеститоподобно, неграмотно циганче! Тя е смешна и нелепа със смотания, некадърен фотошоп, с репликите от китайските сайтове и с тъпотията си..Направо не мога да повярвам, че има хора, които толкова елементарно могат да се излъжат от шайка мангали! Стегнете се, не виждате ли, че ролята и е същата като на Пацо от Гълъбово ( и той беше" водещ" ), като Пищова и все такива болни психически същества, чрез които се щели народа да се разсмее..и затъпее..което всъщност никак не е смешно!

Коментирай

viva

преди 8 години

Абсолютно съм съгласна.Гледах я в Къртицата. Стоеше и мъъъълчеше като дупе. Така и баба знае зад компютъра в фейсбук с гръмки статуси или интервю с готови въпроси. Толкова си скучна и бездардна. Може ли един език да не научиш , едно висше да не запишеш бе жено ? Ако толкова хора ме мразеха щях да се скрия някъде и да си гледам детето и мъжа. Никога няма да забравя колко се смях - Денис Родмън говори нещо , а парцаланата гледа ли гледа и Рут Колева и превеждаше. Пълен срам . Какво се надуваш ? На какво отгоре ?

Коментирай

М даа

преди 8 години

То окапаха вечеот тоя пиар дето й го правите и от написаните бисери ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.