Изловиха я! Николета се издължва на ръст с ФОТОШОП? (Лъсна снимка, която показва реално колко е висока водещата)

https://hotarena.net/laifstail/izloviha-ia-nikoleta-se-izdaljva-na-rast-s-fotoshop HotArena.net
Изловиха я! Николета се издължва на ръст с ФОТОШОП? (Лъсна снимка, която показва реално колко е висока водещата)

Читателски сигнал

 

Оригинално фото, изпратено до HotArena, показва колко всъщност е висока водещата на „Папараци“ Николета Лозанова. За голямо съжаление на ТВ иконата, то не съответства на коригираните й снимки, които красят нейните профили в социалната мрежа.

 

Кадърът е направен непосредствено преди Ни Ло да каже заветното „ДА!“ на Валери Божинов преди няколко години.

 

Плеймейтката е по хавлия и изчаква гримьорката и фризьорът й да си свършат работата върху нея и едва тогава да облече булчинската рокля.

 

Николета изглежда ниска.

 

Към днешна дата няма как да е пораснала на ръст, сочат няколко научни закономерности. Затова снимката може да служи като адекватна база за сравнение с по-актуалните й.

 

На кадрите, които Лозанова качва в профилите си в социалните мрежи, обаче, фигурата й изглежда доста по-издължена.

 

„Снимката по халат е 100% необработена. Не може да се каже същото за другите 2, публикувани в профила й. И един призив към младите момичета, които й подражават: Бъдете себе си, live-фотошоп още не са измислили“, добавя още читателката на HotArena в сигнала си.

32 Коментара

Забавлявайте се!

преди 8 години

Бравос! Открихте топлата вода...

Коментирай

Буболинчо

преди 8 години

Снимка от дядо Адамово време. Не, че я харесвам, но снимката е стара.

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

КЛОЗЕТА ПЛАЩАЙ МЕСЕЧНАТА ВНОСКА ЧЕ ТЕ ПОЧВАМЕ

Коментирай

Dimitrov

преди 8 години

Някой знае ли, каква и колко е собствената коса на Николета Лозанова? Все си мисля, че е с перука.

Коментирай

1

преди 8 години

Старата снимка е заснета от високо, а другите от ниско. Нормално е да изглежда по-издължена в гръб и снимана от ниско. А и не ръста е важен за една жена. Теди Велинова и Черната Златка като са високи кел файда...Фацата е важна.

Коментирай

Малеее

преди 8 години

Още на 2-то изречение се захилих, като прочетох, че това клатещо се боядисано плашило е ТВ икона!!! :)

Коментирай

нищо подобно

преди 8 години

И от горе и от долу да се снима, тя е висока 163 см. И на необработените снимки си личи тлъстата и увиснала трътка , както и късите извърнати от коляното надолу изкривени крачета. Виждала съм я не веднъж в действителност и никой не може да ме убеди, че тя изглежда така, както на снимките , които качва в нета след голям фотошоп обработки. Нищо общо в действителност. А, ако я видите без макияж, когато винаги е с големи тъмни очила за не разпознаване , ще ахнете- Това ли е красавицата Николета! За страх да я гълтате , наистина! Най-обикновена, даже невзрачна жена, ако не знаете ,че е тя дори няма да ви направи впечатление из града. Всичко е ПР и лъскане на имидж в тези списания и писания.

Коментирай

Николета

преди 8 години

Колко вълнуващ текст и констатации. Малоумници!

Коментирай

да ама не

преди 8 години

И от Адамово време и сага Николета е висока 163 мс. не е пораснала и см. с платформите и високи 20 см го докарва на височина, но на хубост вече не може да го докара след тези Не операции и Не корекции не прилича на млада жена на 28 години, а на 45 годишна жена. Добре, че е Фотошопа и макияжа! Съвсем обективно и безпристрастно го казвам.

Коментирай

ха хахаааааааааааааааа

преди 8 години

НАЛИ?

Коментирай

Ops

преди 8 години

Курволето, къде сгафи, с кого и кога ще си платиш месечната такса? Има отражение на действителността! ха ха хаааа

Коментирай

ха ха хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Точно!

Коментирай

Очевидеца и аз: Курволета

преди 8 години

Той Пеевски( Шиши) трябва да му е изпила чавка мозъка със сламка, за да остави нежната и красива , младолика красавица Цвети, заради този Неопериран и Некоригиран клоун Курволета Лапнипишкова. С този гном суро-синкав и спечено- спаружен може само да си У-лабва тлъстата жила по яхти и мотели далеееече от хорските дори погледи из морета и океани.... така де, срам го е човека и той душа носи. Какво , като е мазна и тлъста свиня? Парата в ръката и хуя в халката,,,, Да живее морала! Курволета: У-бичам дъщеря си, путьото Валери, дето ме направи госпожа( за което дори не искам да му благодаря на този малоумник) На Жоро Главата моя предишен любим, който ме ритна бързо бързо, на Бареков, че се снима с мен ( след като го оправих и посвирих)на моя Шиши , дето ми плаща всякакви капризи и какво си мислите , че Валери ли ми купува тези тоалети и всички разкрасявания? Неееее, Шиши ми ги плаща! Ама няма да казвате на онази Цветелина. нека си мисли,че само нея оправя. На голямата ми и незабравима любов малката Перука, е оправи и баща му., но какво да правя това е професионален ангажимент, Платил си е човека. На Ванкото 1, на Мартинчо, дето тичкахме из цяяла България по затворите, но то и там било за хора. На мен ми хареса много, имаше и лесбийки с които си побъбрихме на собствен език. Неделчев му благодаря, че ме лансира, когато му се обадя, а и той често ме навестява. Нали имам много ангажименти трябва да съчетавам нещата. Митьо Очите беше в затвора , но след като излезе и с него се видяхме. така де, длъжница съм му нали ме направо човека Мис Плеймейт, няма да се правя на интересна сега. И с него ударихме няколко пишки, нияе , че дъщерите му са ми връстници. Оооо, намирам време да отскоча и до моя свинар- споснор, и до чичкото от село Стърчи Патка пазарджишко с винарския бизнес. Той пък какъв ми е гальовен, ами така де, стар човек, за друга не става , ама лигави и облизва добре. Абе какво да и кажа. Много натоварена програма. Аз изобщо не съм спортна натура, но имам много тичане по ангажименти и това ми оправя фигурата. Но, гледам пак съм се отпуснала ще трябва да отскоча и до др. Енчев ,ч е от миналия месец не съм го посещавала, но той сега е на почивка с неговата кранта. Но с него много се забавляваме, когато отида при него, нали сме си двуполови много ни е готино. Абе ,щастлива и обичана жена съм. Хайде, че имам ангажимент и трябва да отивам, че ми звънят шефовете , закъснявам, много се отплеснах тук.

Коментирай

продължение

преди 8 години

малката Перука, е оправи и баща му., но какво да правя това е професионален ангажимент, Платил си е човека. На Ванкото 1, на Мартинчо с, дето тичкахме из цяяла България по затворите, но то и там било за хора. На мен ми хареса много, имаше и лесбийки с които си побъбрихме на собствен език. А, онези бабушкери дето са колкото мен високи ми бяха много противни, но трябваше едната да я взема на колене , така каза марти, че изглеждало по-достоверно , а иначе само ,ч е не повърнах. Боже, какви грозни, миризливи и бедни същества. Повръща ми се , като се сетя! Неделчев му благодаря, че ме лансира, когато му се обадя, а и той често ме навестява. Нали имам много ангажименти трябва да съчетавам нещата. Митьо Очите беше в затвора , но след като излезе и с него се видяхме. така де, длъжница съм му нали ме направо човека Мис Плеймейт, няма да се правя на интересна сега. И с него ударихме няколко пишки, нияе , че дъщерите му са ми връстници. Оооо, намирам време да отскоча и до моя свинар- споснор, и до чичкото от село Стърчи Патка пазарджишко с винарския бизнес. Той пък какъв ми е гальовен, ами така де, стар човек, за друга не става , ама лигави и облизва добре. Абе какво да и кажа. Много натоварена програма. Аз изобщо не съм спортна натура, но имам много тичане по ангажименти и това ми оправя фигурата. Но, гледам пак съм се отпуснала ще трябва да отскоча и до др. Енчев ,ч е от миналия месец не съм го посещавала, но той сега е на почивка с неговата кранта. Но с него много се забавляваме, когато отида при него, нали сме си двуполови много ни е готино. Абе ,щастлива и обичана жена съм. Хайде, че имам ангажимент и трябва да отивам, че ми звънят шефовете , закъснявам, много се отплеснах тук.

Коментирай

продължение

преди 8 години

и до чичкото от село Стърчи Патка Пазарджишко с винарския бизнес. Той пък какъв ми е гальовен, ами така де, стар човек, за друга не става , ама лигави и облизва добре. Абе какво да и кажа. Много натоварена програма. Аз изобщо не съм спортна натура, но имам много тичане по ангажименти и това ми оправя фигурата. Но, гледам пак съм се отпуснала ще трябва да отскоча и до др. Енчев ,че от миналия месец не съм го посещавала, но той сега е на почивка с неговата кранта. Но с него много се забавляваме, когато отида при него, нали сме си двуполови много ни е готино. Абе ,щастлива и обичана жена съм. Хайде, че имам ангажимент и трябва да отивам, че ми звънят шефовете , закъснявам, много се отплеснах тук.

Коментирай

f

преди 8 години

Естествено, че ръстът на един човек е все същия, но когато става дума за снимка, ъгъла от който се снимаш, е 100 % определящ. А и да не говорим, че снимките по пинцип скъсяват и това го знае всеки. Така че ако някой си удължи малко снимката, тя повече ще се приближи до действителността, отколкото ако я остави непипната, така че стига глупости.

Коментирай

Ева

преди 8 години

А бе ХотАрена,защо така сте замацали надписа на другото издание,което първо е качило фотото.Е ама,че сте лъжци ,на вас били ви изпратили тцтцтц.Поне да се бяхте постарали със закриването на надписа.Пак сте в издънка.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Аууу, големото откритие. Тва го лаеме зевзеците тука от Адамово време ;-), мдам, а именно че Перколясника е с къси и закривени навънка крачета от коленцата надоле, увиснал трътлест и пихтиест гъз, липсваща талия тип паласки и масивен като пропорция гръб. Снимката мое и да е стара, ма Мършоляка си е кинта и двайсе с ортопедичните сандали от поне две петилетки. За фейса същата работа. Пипан е, ма Перката си знае най–добре. Тва да ѝ беше проблема. За кой ли път вече да подчертаеме. НЛОто дразни с простотията, обсесиите и манията за величие, после евтинджос–злобата и некадърността, с нищо непокритото самочувствие и нагло мангасарско държане. Тва е! На мене лично ми не пречи, че е жрица, че си има сводници, че е кофти майка и т.н. и т.н. Ма си умирам от смех да гледам отстрани кък се напъва да доказва, че "нема сестра" :-D

Коментирай

до f

преди 8 години

Абе, простакесо ти искаш да убедиш цяла България, че Николета е висока и видите ли на тези снимки тя изглежда ниска.... Ъгъла, тавана, покрива, слънцето, Луната, въздухът ха ха ха всичко и пречи на Николета да изглежда висока ха ха ах Оле, Боже! Скрии се ,че ще ти се смее света с тези напъни да убедиш някого и най-вече себе си, че " Ако баба беше мъжка щеше да има дръжка " Да се смее ли човек с теб, да плаче ли? Ти си точно като Николета психарката! Ние сме я виждали Николета и знаем колко е висока и не само... Не се хаби! ха ха ха хаааааа

Коментирай

G

преди 8 години

Ako beshe 178 shtqhte da q pluete che e kon nali

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Ми не! Ако беше 178 с твърдението ѝ, че е модел, щехме да си затвараме поне за тва плювалниците. Щот тва е приемлив ръст за такава професия. Те примерно Тоца е толко и никога не съм се изказал така по нейн адрес. Заяждам се с неа заради изцепките с кожите и палтата, къкто и други такива простотии, ама не и ръста и претенциите там че е Мис и Мисис. Верно, че поне за мене е може би най–зле изглеждащата Мис БГ от тва къде имам спомен, но се пак у Тоца има некъв живец, демек не е плиткоумна дебилно блееща овца къкто Мършоляка. Освен тва има доста прилично образование ѝ нема место за сравнение между неа и оранжевия караджовски цверг!

Коментирай

до азъ

преди 8 години

Да, има образование, с което драпа да се докаже интелигентна, придобито със сигурност по същия начин, по който титлите й, с които се опитва да убеди някого, че е красива. Уви..

Коментирай

ши

преди 8 години

Сериозни психични отклония. Не е добре да си обсебен от някого и така преизпълнена със злоба!

Коментирай

;)

преди 8 години

Простакеси сте ти и майка ти, но за това повече другаде. Със сигурност не ти е първия път, в който го чуваш. Не знам защо си адресирала глупосите си до мен (така или иначе прочетох само първите няколко думи, защото с ттакива като теб не разговарям, нито ме интересува какво имате да кажете), а и дори не си разбрала какво казвам. Опитай пак, току-виж от второ-трето четене ти се получи. Ако искаш да спориш с някой, който казва, че е висока, объркала си мястото, така че върви да се правиш пред огледалото на отворена, което и напълно би се връзвало с психично-неуравновесеното ти състояние.

Коментирай

G

преди 8 години

Stiga ste zlobeeli. Kakvo da napravi napravi nqkoi s nisak rast s kriv nos i tn... Da ne bi da da go iskali. Fakt nai-obsujdania chovek nezqvisimo za dobro ili e Nikoleta. I kolkoto i da vi e protivna i gnusna kato darjanie, fizicheski e krasiva. I ako ne beshe tq Ivancho i Andreicho da sa umreli ot glad!!!

Коментирай

H

преди 8 години

haha! Tochno puk Ivanchi i Andreicho ia vzeha za da i gledat seiara, shtoto e bezuuuumno tapa i smeshna. A vse pak t'va e show business... kak da ne razchitat na neia. A za fizichskata krasota- po- dobre si zamalchi. Za men krasivi jeni sa Evelyn Kostova, Radina Kardjilova, pevitsite Maria Dragneva i Mihaela Fileva, Diliana i oshte dosta bulgarki. Ne tazi kuha kriva kratuna s visnalite buzi i shirokiat selski grab kato na sumo borets.

Коментирай

greshish

преди 8 години

ne e drugo izdanie, a snimkata e ot saita na fotografa, zasnel swatbata i, t.e. da nqma reklama. razrowi se i shte widish za koi stawa wupros. ;]

Коментирай

Боже мой

преди 8 години

абе какъв е този гръб!!!! Боже като на мъж е! Тва наистина ли е тя

Коментирай

pf hahahahah

преди 8 години

da be da...na snimkata s shapkata i jultiq banski su6o izglejda po-visoka,a e pravena ot po4ti su6iq ugul,otnovo ot po-visoko..Taq ako 6e i legnal na zemqta da q snimash,pak 6e si e JUJE 1.50..(tova osven rusta e i cenata i :) ) Tova go e napravila za neino ulesnenie i udobstvo,rusta i cenata ednakvi poneje e tupa i ne moje da zapomni tolkova cifri..

Коментирай

ama molq vi

преди 8 години

To ne e samo tova,4e se pravi po-visoka.Taq si pravi prascite po slabi,racete su6o gi minava prez photoshopa.Taliqta i na jivo su6o ne e tolkova tunka.Nai-frapantna e razlikata v krakata razbira se.Dosta po debeli sa.I ne,ne e poneje snimkata e stara i togava e bila po.......so4na da kajem.Sega pak krakata i sa trutlesti.Tova si e gen,trutla si e i t'va e.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Абе маце, Антония е несравнима като интелект и изказ с Табуретката. Само медийните и изяви да наблюдаваш и разликата е очевадна. Там няма неща на запис , аутокю, слушалки. Не и споделям новоруско-олигархичната естетика, но самочувствието на тази жена е с покритие. Попрекалила е с корекциите напоследък, но е готина, умна и умела. А туй чучело, което се опитваш да оправдаваш, щеше и с крака до сливиците да е грозилище, заради същността му, която избива навън.

Коментирай

krasiva e...

преди 8 години

mdaaa, ako triabva da badem chestni, dosta majestvenichka e v grab. Ako se pravi malko uprajnenia, kato nishto moje da ide na konkursa za Mr. Body Building. Ima danni.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.