Измами САЩ! Теодора взела виза, скривайки, че е бременна (Сега се фука, че живее в охолство, макар че се провали като фолкаджийка)

https://hotarena.net/laifstail/izmami-sasht-teodora-vzela-viza-skrivaiki-che-e-bremenna HotArena.net
Измами САЩ! Теодора взела виза, скривайки, че е бременна (Сега се фука, че живее в охолство, макар че се провали като фолкаджийка)

Позабравената фолк певица Теодора е доволна, че макар да не й провървя кариерно, срещна успех в личния си живот.

 

Изпълнителката сбъдна мечтата на колежките си – намери богат и състоятелен съпруг, който я обсипва с подаръци, докато тя му ражда и отглежда деца, и то не къде да е, а в най-развитата и просперираща страна – Америка, узна HotArena!

 

Птиченцето на щастието кацна на рамото на Теодора, а тя го хвана, без да се замисля, и веднага избра любовта и семейството пред изпълнения с трудности път на чалга звезда. Дълги години брюнетката се опитваше да пробие на родния пазар, но въпреки опитите си песните й така и не се превърнаха в хит, а името й никога не покори класациите, пише „Всеки ден“.

 

Миналото лято Теодора се запозна със състоятелен нашенец, който от години живее в Щатите и във времето дори успял да си уреди законовия статут в страната. Певицата реши да не губи много време и бързо пусна мрежите си около богаташа, като в крайна сметка успя да го омае. Уж краткотрайната им авантюра прерасна в нещо далеч по-сериозно, което промени живота и на двама им, след като миналия септември Теди узна, че е бременна.

 

Още в началото на бременността си тя скроила плана за бъдещето им. Певицата и приятелят й Иво поговорили сериозно на четири очи и преценили, че виждат живота си заедно. И двамата искали да задържат детето, като единственият сериозен проблем пред тях бил къде ще порасне наследникът им. Емигрантът и дума не искал да чува да се връща обратно в България, а от своя страна певицата била готова начаса да си стегне куфарите и да прелети океана. Сериозен проблем можел да се създаде само от посолството на Америка – в случай, че я надушат, че емигрира.

 

В ранна бременност певицата се явила на интервю за виза пред консулите, заявявайки, че желае да посети Щатите с цел туризъм и гостуване при приятели. Брюнетката гарантирала пред посолството, че няма да се преселва отвъд океана, като дори показала документи, удостоверяващи имот на нейно име, депозит в банката, както и работен договор с продуцентите й.

 

Разбира се, певицата скрила, че носи дете в утробата си, защото иначе никой няма да я пусне да замине. Американските консули не се усъмнили и Теодора получила желания печат. В рамките на няколко седмици организирала набързо презокеанското си пътуване, докато все още бременността не била започнала да й личи.

 

В края на миналата година певицата кацна в Калифорния, където заживя с приятеля си, близо до Сан Франциско. На 26 април Теодора даде живот на първородната си щерка Мария, която вече е американски гражданин. Таткото Иво не само че е присъствал на раждането на дъщеря си, но лично прерязал пъпната връв на наследничката си.

 

„Живеем изключително уреден живот в Щатите и изобщо не се замислям да се връщам в България. Условията са отлични, радвам се за промяната, която ми се случи“, разказва Теодора за новия си живот в страната на неограничените възможности.

7 Коментара

Ati

преди 8 години

Дори и на Теодора и дойде акъла в главата и заряза продуцента си Ненчо Касъмов за да бъде примерна майка в САЩ. Само наша Ася си остави мъжа в Англия за да си гука с Викторчо Касъмов и да се звездее в България.

Коментирай

Диди

преди 8 години

"развитата и просперираща страна – Америка" = Америка е континент.. :))))

Коментирай

1

преди 8 години

К`во се правиш на луда? Всички казват Америка на Съединени Американски щати. Да континента е Северна Америка, но е прието на САЩ да се казва Америка.

Коментирай

кой ти го бута , та се клатиш?

преди 8 години

Какво ти влиза в работа кой и как ще си подрежда живота? Коя си ти , да съдиш? Под път и над път, има или няма защо или дали е по темата... кучката е навсякъде и обсебена от лицето Алисия. . Що не си е*еш майката и теб в устата миризлива? Какво теб те сърби гъза космати кой, какво къде и кога? Мърша злобна!

Коментирай

До " кой ти го бута, та се клатиш" ... Да не ти го набутам аз, че ще се разплачеш

преди 8 години

Ей, клозет селски, така ще ти го набутам, че зъбите ще ти се разклатят! Коза мръсна- да не би да си от дебилните фенове на вакарелската проститутка Ася? Опааа, Или пък зад кретенския коментар стои самата ГнАся??? Ти ли пишеш тука ма парцал??? Умрял е някой да знае какво правиш със скапаният си живот, дакел грозен ахаххаах я марш да си опъваш бръчките, че нещо пак си се нагънала като китайски фенер:))))) супер проста, грозна и смотана дърта чанта - това си ти , Асе ахаххах Селска тарикатка с големи амбиции , пък и с къси, трупести бутове.... Тоя Касъмов сигурно е с много малка пишка, щом те клати, долен несаръзмер!!! Ще те спукам от бой ако те пипна, църволано катилясала! Я ходи да си измиеш сиренясалата шунда - СМЪРДИШ !!

Коментирай

jenn

преди 8 години

брей, че докачлива персона ...

Коментирай

jjj

преди 8 години

Ne se e provalila prosto sprq da pee zaradi bremennosti.Ako ne e tq i oshte nqkolko Fen tv ugasva

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.