Измамиха Мира Добрева с „висящ памперс“

3773
05 Април 2013, 14:00


Тв водещата Мира Добрева реши да се включи в инициативата „Висящо кафе”—най-новата мания за помощ към бедните. За жалост благотворителния акт на звездата бе провален, разбра HotArena.net.

 

ТВ журналистката се запалила по идеята платени от нея стоки от първа необходимост да покриват част от нуждите на бедните и затова решила да участва в инициативата, пазарувайки в голяма верига супермаркети, тъй като имало табелка, че там я подкрепят.

 

Практиката била „висящите стоки” да се обявяват на касата при поява на беден клиент, но за да е сигурна водещата съобщила за покупката си и на управителя на магазина.

 

„Сметнах, че е най-добре да взема няколко пакета памперси, за да отидат при майки, които изпитват затруднения в отглеждането на бебетата си”, обясни Мира.

 

Типично по български, парите за платените бебешки пелени потънали в джоба на управителката. На следващия ден служителка в магазина подшушнала на Добрева за измамата и я посъветвала да не си дава парите за повече „висящи памперси”, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
*
преди 5 години
0
Ами кажете кой е магазина, иначе няма да спре тази порочна практика!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени