Измамникът Джимито: Ивана ми прати мутри! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/izmamnikat-djimito-ivana-mi-prati-mutri HotArena.net
Измамникът Джимито: Ивана ми прати мутри! (Подробности)

Гърцките власти са арестували издирвания български бизнесмен Димитър АтанасовДжимито, узна HotArena!

 

Окръжната прокуратура в Пловдив била официално уведомена, че строителният предприемач е заловен. Влязла е в сила и присъда от 3 години затвор заради невнесен данък в размер на половин милион лева, пише „Всеки ден“.

 

44-годишният „баровец“ бе признат за виновен за това, че в периода от 29 юни до 12 август 2009 г. не е платил ДДС в големи размери.

 

Разследван е и заради жалби на десетки измамени купувачи на жилища, които са му платили, но той не си е свършил работата.

 

Атанасов е издирван от миналата година с европейска заповед за арест. Измъкна се от България, когато стана напечено за задника му.

 

Въпреки това той обясни, че не се крие, а просто е в Гърция на лечение.

 

Джимито е известен с шанаджийските си действия. От дълги години е близък приятел на фолк певицата Ивана. През 2010 г., обаче, изпълнителката му дава назаем сумата от 100 000 лева, без никакъв документ.

 

Атанасов си правел оглушки и така и не й върнал парите.

 

„Нямам да й връщам никакви пари! Ивана твърди, че ми е дала 100 000 лева, но утре може да каже, че ми е дала и 2 милиона! Нека покаже документ! Няма такъв, значи не й дължа нищо“, отсича Джимито.

 

Разкрива още, че преди година и половина Ивана му е пратила мутри, чрез които тя да си върне взетите от него финанси. Тогава той й се обадил и я е заплашил, че ще каже на всички, как тя му праща бабаити.

 

Певицата отрича да е пращала здравеняци на някогашния си авер.

 

„Жалък човек. Знам, че е говорил какви ли не неща по мой адрес. Не съм аз тази, която се разправя с мутри. Напротив, той ме заплаши, че ще ми прати биячи, ако не спра да се жалвам, че ме е завлякъл. Истината винаги излиза наяве. Нека Господ го съди“, категорична е Ивана.

 

2 Коментара

Имам въпрос

преди 8 години

От мнохо години, не живея в България. Освен това си признавам, че доста съм позабравил ученическите години (които бяха отдавна), но не е ли правилно дасе напише-" Измамника Джимито". Не твърдя на 100%,че съм прав, но дума не се ли членува така, с "ът" само когато в изречението тя отговаря на въпроса-кой? В случея кой е Джимито. Пак повтарям, това е въпрос. Така и аз ще опресня знания.

Коментирай

jenn

преди 8 години

То си отговаря на въпроса „кой?“. Кой? Той - измамникЪТ.... Иначе, ако Имамника е прозвище, трябва да се изписва с кратък член.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.