Изненада! Д-р Кръстева от „Откраднат живот“ с немски клонинг (ФОТО)

2366
23 Ноември 2016, 11:51


Актрисата Янина Кашева има двойничка от Германия, която е не по-малко популярна от нея в България, узна HotArena.


Вечно подпийналата детска лекарка д-р Кръстева от медицинския сериал "Откраднат живот" лесно може да бъде сбъркана с героинята от друга телевизионна поредица, кяото се върти по родните телевизии. Става въпрос за немската актриса Хайде Келер, която е звезда в романтичната тв новела "Корабът на мечтите".


Освен че са звезди от малкия екран, родната и немската актриса си приличат и по друг любопитен момент от кариерата си. И Янина, и Хайде играят и в телевизията, и в киното, и в театъра. Началото на кариерата и на двете е поставено от една и съща пиеса - "Ромео и Жулиета" на Шекспир. Те се превъплъщават в образа на влюбената италианка на едно от първите стъпала в кариерата си. Кашева играе на сцена в Пазарджик, а Келер - в немския провинциален град Клеве.


Именно покрай тази постановка звездата зад образа на д-р Кръстева намира любовта в лицето на колегата си Иван Танев, който изиграва успешно ролята на Ромео не само на сцената, но и в живота. Двамата са женени от дълги години и имат две деца. Семейството на родната актриса живее в София, а това на немската й двойничка - в Бон.


Освен на сцената обаче, Хайде се изявява и като сценарист на част от поредицата "Корабът на мечтите", но под псведоним. Сериалът й носи световна слава, каквато не е предполагала. Янина Кашева вероятно също не е подозирала за грандиозния успех на "Открадат живот" и е била на кантар дали да приеме ролята си, защото е била наясно колко трудно се играят подобни образи, пише "Галерия".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
Преди 1 година
0
eeeeeeeeeeeee kaka Lili mladee pred neja
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nel
Преди 1 година
0
Найде Келер е немска артистка която наистина играе в "Корабър на мечтите" и донякъде си приличат с Янина Кашева или д-р Кръстева, но вие сте сложили грешна снимка на друга артистка казва се Рут- Мария Кубичек! Не виждате ли, че не си приличат вашите "клонинги"?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
Преди 1 година
0
to4no hot arena pak se izlojihte no pak tazi aktrisa si prili4a s kaka LILI


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени