Изненада! Д-р Кръстева от „Откраднат живот“ с немски клонинг (ФОТО)

https://hotarena.net/lubopitno/iznenada-d-r-krasteva-ot-otkradnat-jivot-s-nemski-kloning HotArena.net
Изненада! Д-р Кръстева от „Откраднат живот“ с немски клонинг (ФОТО)
Актрисата Янина Кашева има двойничка от Германия, която е не по-малко популярна от нея в България, узна HotArena.


Вечно подпийналата детска лекарка д-р Кръстева от медицинския сериал \"Откраднат живот\" лесно може да бъде сбъркана с героинята от друга телевизионна поредица, кяото се върти по родните телевизии. Става въпрос за немската актриса Хайде Келер, която е звезда в романтичната тв новела \"Корабът на мечтите\".


Освен че са звезди от малкия екран, родната и немската актриса си приличат и по друг любопитен момент от кариерата си. И Янина, и Хайде играят и в телевизията, и в киното, и в театъра. Началото на кариерата и на двете е поставено от една и съща пиеса - \"Ромео и Жулиета\" на Шекспир. Те се превъплъщават в образа на влюбената италианка на едно от първите стъпала в кариерата си. Кашева играе на сцена в Пазарджик, а Келер - в немския провинциален град Клеве.


Именно покрай тази постановка звездата зад образа на д-р Кръстева намира любовта в лицето на колегата си Иван Танев, който изиграва успешно ролята на Ромео не само на сцената, но и в живота. Двамата са женени от дълги години и имат две деца. Семейството на родната актриса живее в София, а това на немската й двойничка - в Бон.


Освен на сцената обаче, Хайде се изявява и като сценарист на част от поредицата \"Корабът на мечтите\", но под псведоним. Сериалът й носи световна слава, каквато не е предполагала. Янина Кашева вероятно също не е подозирала за грандиозния успех на \"Открадат живот\" и е била на кантар дали да приеме ролята си, защото е била наясно колко трудно се играят подобни образи, пише \"Галерия\".

3 Коментара

Nel

преди 7 години

Найде Келер е немска артистка която наистина играе в "Корабър на мечтите" и донякъде си приличат с Янина Кашева или д-р Кръстева, но вие сте сложили грешна снимка на друга артистка казва се Рут- Мария Кубичек! Не виждате ли, че не си приличат вашите "клонинги"?

Коментирай

Diana

преди 7 години

to4no hot arena pak se izlojihte no pak tazi aktrisa si prili4a s kaka LILI

Коментирай

Diana

преди 7 години

eeeeeeeeeeeee kaka Lili mladee pred neja

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.