Изненада! Ивайла Бакалова отвори трето око (Вече има ВИП клиентела като врачка)

2380
23 Октомври 2015, 17:00


Ивайла Бакалова вече гледа на света и с трето око, узна HotArena.

 

Бившата миска толкова е задобряла в астрологията, че е успяла да събере ВИП клиентела като врачка. Тя се хвали, че умее да предсказва бъдещето и да чете миналото като в отворена книга, но е избрала да го прави само за отбран кръг близки.

 

Макар да твърди, че не е типичната врачка, Ивайла Бакалова се хвали, че пред вратата й се тълпят политици, бизнесмени и дори олигарси, за да им прави хороскопи. Звездите й говорели за тайните от тяхното минало и подсказвали какво ще им се случи в бъдеще, пише „Всеки ден”.

 

Разликата й с другите гледачки била, че тя не говорела само добро, а не спестявала и лошото, което очаква нейните клиенти. Затова с нея се съветвали големи клечки, преди да вземат важни решения за личния живот и бизнеса си. 

 

„Често се шокирам от реакциите на хората, като им кажа какво виждам“, споделяла е Ивайла. Миската от Варна била толкова напред с материала, че успяла да накара и най-големите неверници да й повярват със сбъднали предсказания. 

 

Славата й вече се носела не само на родна земя, но и в Дубай, където живее в момента. Там я посещавали едни от най-богатите хора в света. Тя се запознала с тях покрай бизнеса си с недвижими имоти, но не пропускала да им предложи и допълнителните си услуги като гледачка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мдааа
преди 2 години
0
Отворило и се третото око, между краката! Tам гледат , гледат, та чак и в арабския свят го разгледа... ха ха ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desita1
преди 2 години
0
И тая се бъгна яко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Магьосник
преди 2 години
0
Ивайла ва боб гледа, на хуй разбира!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени