loading...
loading...

Изненада! Майкъл Джексън с незаконен син (Вижте историята му + снимки)

2057
07 Март 2014, 18:59


Кралят на попмузиката Майкъл Джексън се оказа баща не на двама, а на трима сина. Незаконен син на Джако оповести публично съществуването си и дори публикува доказателства за това.

 

Синът на Майкъл Джексън е на 31 години, и според ДНК експертиза има 99.9 процента сигурност, че младежът е син на поп легендата. Освен това визуалната прилика между тях е поразителна и младият Брендън Хауърд е абсолютно копие на Джако.

 

Анализът на ДНК е правен, с помощта на зъбната протеза на Джако, която е купена на търг. Самият Брендън разказва, че майка му Били е имала връзка с Джексън през 1982 година, а по-късно именно на нея Майкъл посвещава песента си „Billie Jean“.

 

В песента си Джако отрича, да има връзка с момиче на име Били Джийн и твърди, че просто запленена фенка. А синът й не е от него.

 

Според Брендън, Джако е използвал песента, за да отрече публично изказванията на бившата си любовница, че има дете от нея. Младият мъж е категоричен, че Майкъл е знаел за съществуването му, но не е искал да го признае.

 

Засега Брендън няма претенции към състоянието на Джако, нито иска семейството му да го признае. Той заяви също така, че не по свое желание е оповестил публично, че е син на краля на попа, но подобно на него смята да превземе музикалната сцена.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Е
преди 3 години
0
ЛЪЖЛИВ ЦИГАНИН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени