Изненада! Малката щерка на Камата Христина е бременна, Стоичков чака второ внуче през есента

8532
08 Юли 2017, 12:00


Още едно бебе ще проплаче в семейството на Христо Стоичков, научи HotArena.


Камата е на седмото небе от щастие заради това, което го чака през есента. След забележителния бенефис, сватбата на едната си дъщеря и раждането на първата му внучка, той ще стане дядо за втори път! Година след бляскавата и леко скандална сватба на Христина Стоичкова, тя и съпругът й Лука Белич са в очакване на първата си рожба.


Новината не е от вчера и днес, но чак сега пристигна от далечно Маями до България. Бъдещите родители вече знаят пола на бебето. С това значи, че Христина е поне в четвъртия месец на бременността си. Точният термин не е ясен, но със сигурност бебето ще проплаче през есента. Моментът на изненадата със сигурност ще е голяма, ако този път в семейството на Камата проплаче момченце!


Около националите ни 94-а наистина витае някакво проклятие да нямат момчета в продължението на рода, които да наследят таланта им. Затова сега всички тръпнем в очакване да разберем пола на бебето на Христина! И да е момиченце, обаче, отново ще носи името на известния си дядо, точно както майка си.


Заради бременността по-малката дъщеря на Камата пропусна семейната почивка на море. Вечният №8 от няколко дни обикаля родното Черноморие заедно със съпругата си, по-голямата си дъщеря Мика, нейния мъж Айкут и внучката си Миа. А догодина с тях ще бъде и бебето на Христина, пише "Ретро".


Бъдещата мама вече е обзета от еуфория за предстоящото голямо събитие, което ще промени живота й. За да бъде по-подготвена, тя прекарва всяка свободна минута с кака си Мика, която стана майка през февруари миналата година. Двете красавици живеят от години в САЩ, но не искат децата им да растат откъснати от българското и родното.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени