Изненада! Росен Петров се сгоди за Карина (Виж кога е сватбата)

2826
09 Януари 2014, 16:00


 Тв водещия Росен Петров скъса с ергенлъка. Водещия на „Нека говорят“ неочаквано се сгоди за приятелката си Карина, научи HotArena.net.

 

Двамата си казали „Да“ навръх Нова година, когато Росен предложил на приятелката си, пише „Ретро“, цитирани от pik.bg.

 

Предложението за брак не било голяма изненада за близките на Карина, които от миналата пролет знаели, колко е влюбена двойката. Преди да поиска ръката й, той спазил традицията и я поискал от баща й.

 

„Росен спази всички традиции, както си му е редът, защото искаше да покаже на семейството на Кари, че я уважава и има сериозни намерения. Празнуваха Коледа в Шумен с родителите и брат й и първо е попитал тях дали са съгласни да им стане зет” издават близки до Петров.

 

Водещият решил, че Карина е жената за него още през лятото и въобще не се замислял дали да скъса с ергенлъка. За разлика от бившия си шеф той винаги е искал да има семейство и деца, но досега не попадаше на подходящата жена.

 

Последната му дълга връзка бе с балерината Зарина, на която също предложи брак. Тя обаче отказа и след 2 години заедно двамата се разделиха.

 

Според приятелите му Карина била съвсем различна жена и затова въпреки старите рани, водещият бързо й отдал сърцето си. Шуменката, която наскоро завърши висшето си образование със специалност мениджър по телекомуникации, била много влюбена в 20 години по-възрастното си гадже и правела всичко, за да се чувства той щастлив.

 

Двамата отскоро са заедно и като семейство и Росен бил особено доволен от уменията й на домакиня. Освен че била голяма хубавица, брюнетката била и умна и подобно на любимия си се увличала по българската история, четяла и много книги.

 

„Двамата са си лика-прилика въпреки разликата във възрастта и когато са заедно това дори не се забелязва. Водят сериозни разговори и обсъждат външната политика, а в същото време са като влюбени тийнейджъри и се държат за ръце”, издават близки до Росен Петров.

 

„На нейните години аз бях ужасно задръстен и комплексиран. 1990-а година, когато е родена тя, съм тичал с автомат „Калашников“ по драгоманските баири. Виж какво нещо е съдбата. После се отраках, като влязох в телевизията с „Ку-Ку“.

 

А с времето се разделих с много илюзии. Най-важната е, че животът е само нагоре. Не е. Като кардиограма е животът, нагоре-надолу. Нанесе ми невероятно тежки удари, защото аз съм емоционален човек.

 

И сега се радвам, че съм в щастлив период благодарение на приятелката ми. И открих, че харесвам семейните ценности. Имал съм бурни периоди, познал съм много жени в библейския смисъл. Но вече ценя идеята за семейството”, призна наскоро и самият Росен.

 

Той споделя, че е изключително влюбен в нея и е очарован от връзката им. Петров опознал и семейството й, запознал я и със своите роднини.

 

Петров бил изключително притеснен как роднините на Карина ще го приемат. За негова радост те го приели с отворени обятия. Само за няколко месеца отношенията им се развили изключително бързо. И сега остава да решат кога ще бъде сватбата, но се спряга за лятото, когато предаването на Петров излезе в почивка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Charlotte
Преди 1 година
0
So sorry to hear that and yes you are right about redundancy, but I bet you feel the way I do right now. My tech support expert had to take the laptop because we col#1nt figure out a driver and it seemed easier to let him go at it at his office after some sleep. We transferred file folders for the clients I have today but QuickBooks is not up-to-date and my massive spreadsheet dating back to 1996 with my budget is not either. So I have back-up strategies for that too… but still want my things.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени