Изоставената Елена Петрова бясна на Луиза: Крадла на мъже, бездарница!

3902
20 Януари 2016, 15:00


Откакто Луиза Григорова отмъкна гаджето й, Елена Петрова е като побесняла. Къдрокосата актриса не спира да бълва змии и гущери по адрес на младата си колежка, възмутени са в арт гилдията, дочу HotArena.

Най-меките обиди към Луиза били „крадла на мъже“, „парцал“, „нещастна женица“, „бездарница с връзки“. Не липсвали обаче и по-вулгарни нарицателни срещу крехката Григорова, пише „Всеки ден“. Прекалено честите избухвания на Петрова пред приятелите й са заради режисьора Мартин Макариев. Двамата имаха бурна връзка, която пазеха в тайна. Впоследствие обаче папараците на седмичника „Уикенд“ ги изловиха и отношенията им станаха публично достояние. Заради забежката си звездата от „Стъклен дом“ имаше страхотни проблеми със съпруга си – гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас. Затова впоследствие актрисата се раздели с режисьора, но запознати казват, че те са продължили авантюрата си, но доста по-дискретно от преди. Любовните им трепети продължили до момента, в който не се появила Луиза Григорова.

Младата й колежка завъртяла главата на Макариев и между тях пламнала гореща любов. Потърпевшата в случая станала Елена. В момента, в който той и бил шута, тя изпаднала в тежка депресия. Не след дълго разбрала от свои приятели, че любимият й се е хванал с Луиза. Не могла да повярва, но се убедила с явни доказателства за тяхната връзка, а именно общите им снимки, появили се в медийното пространство.

От този момент Петрова не можела да си намери място от яд, че са й откраднали половинката. Знаейки коя я е изместила, тя не спирала да я кове пред приятелките си, с цел да я злепостави в гилдията. „Направи я по-черна от земята. Такива жестоки обиди излязоха от устата й, че трудно човек може да ги повтори“, разказва приближена до Елена Петрова, която се фрапирала от реакцията й. До този момент тя познавала актрисата като миловидно и възпитано създание, която се изчервява при всяка по-остра дума.

„Ясно е, че с Луиза не могат да бъдат приятелки, но поне да запази достойнство, а не явно да показва, че й е бръкнала в здравето“, коментират колежки на Елена Петрова. В актьорската гилдия не е новина, ако някой мъж сменя една след друга свои колежки в леглото си, и в повечето случаи това не е повод за драма, размишляват още в арт средите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КОЗИ РОГ
преди 2 години
0
Вече никой не може да си затвори очите пред бездарната Елена Петрова......цитирам: Е.П.отново ужаси зрителите с изпълнението си във "ВИЛА РОЗА".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КОЗИ РОГ до СТЕЛА
преди 2 години
-1
Мила Стела,ти явно нямаш никаква представа какво значи ИСТИНСКИ АРТИСТ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
знаещ
преди 2 години
-3
Ленче, Ленче ,младото си е младо, а ти за къде си вече критическата те гони ,остави младите да се вземат щом искат ,а ти си гледай пенсионера у дома.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стела
преди 2 години
-2
И двете съм ги гледала в театрални постановки, много са си готини. Изобщо не вярвам на написаното.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КОЗИ РОГ
преди 2 години
-2
Виновни са медиите които издигат некадърните артисти до "звезди"/казал две думи в един филм....и с него не може да се говори.....велик артист....да бе....минал покрай артистите.Същите се самозабравят,егото им скача до небето....и стой та гледай! А тази 40 годишна египетска мумия,се смята за неземна красавица....боже пази....тя и във филма прилича на мъртвец. Абе..хвани едната ,блъсни другата.....с тази разлика ,че втората е с 15 години по-млада.А Ленчето затова е на този хал....всеки си получава заслуженото.И нека не плюе по другите....ще си развали имиджа на миловидно и възпитано създание...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени