Изтърканата Силвия Зубева пасти да яде! Вижте само в HotArena новите най-красиви учителки! Супер мацките са от Нови Искър (Горещи снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/iztarkanata-silviia-zubeva-pasti-da-iade-vijte-samo-v-hotarena-novite-nai-krasivi-uchitelki-super-mackite-sa-ot-novi-iskar HotArena.net
Изтърканата Силвия Зубева пасти да яде! Вижте само в HotArena новите най-красиви учителки! Супер мацките са от Нови Искър (Горещи снимки)

Читател на HotArena ни изпрати снимки на две учителки от гр. Нови Искър. В писмо до редакцията ни той пише, че отдавана смятаната за най-красивата учителка е детронирана от далеч по-млади и красиви, каквито са тези от снимките.

За съжаление авторът на писмото е пропуснал да напише имената на красавиците, но се надяваме това скоро да се изясни и поправи. Не е изключено местният шовинизъм да е заговорил у читателя ни, след като вчера бяха поместени снимки на колежка на Силвия Зубева от 119-о СОУ в София.

Оказва се, че тя има сериозна конкуренция в лицето на 31-годишната Станислава Величкова, която тази година за първи път е класна на първолаци (Снимки в галерията).

12 Коментара

хейтърчето

преди 7 години

силвия е златотърсачка от всички мъже избра богаташче .. какво повече да говорим за тая уфцъ красива ама меркантилна се оказа

Коментирай

Desi

преди 7 години

А кой да си хване? Някое комплексирано мъжленце като теб ли? Защо трябва да ходи с бедняк? Тя е млада, умна, с достойна професия и класа. Нормално е да е с успял мъж, а не с някой, който не може да изкара и 1 лв. и е пълен с комплекси заради богатите мъже. Това че не можеш да си позволиш жена с класа не ти дава право да я обиждаш!!! "Уфцъ" ? Серозно ли?

Коментирай

с достойна професия

преди 7 години

да ти имам ДОСТОЙНТА професия, вярно педагозите са за друго ЗАВЕДЕНИЕ

Коментирай

Силвия Зубева е най-красива

преди 7 години

Пастите трябва да ги ядете вие и останалите даскалици.Силвия Зубева е ненадмината красавица!

Коментирай

ана

преди 7 години

А,дали пък той не е избрал нея,защото е умна,начетена и възпитана?

Коментирай

zapomnete

преди 7 години

От това дали е красива учителката се прeхласват момиченцата и бащите:))).По-важно е учителката да има качества да кротне и да научи децата.И ние в детската градина имахме една младичка току що завършила(препоръчана от университета,защото е отличничка),обаче момичето просто явно не беше то самото достатъчно възпитано,защото се случваха чудеса с дисциплината на децата,което сега се отразява пък на дисциплината в училище!

Коментирай

анна

преди 7 години

Пастите вие хотаренски списатели да ги ядете...както Силвия..така и снимките на тези дами показват само едно в България има красиви и интелигентни жени,които са избрали да си имат професия,и не се бутат да са изтъркани прости..ки със силиконови ц..и...като оовечето дето ги навирате в очите ни.Изтъркани станаха златки....николвти и алисии...нарочно с малка буква са написани

Коментирай

Bibi

преди 7 години

Красиви и интелигентни!Успех на момичетата

Коментирай

хейтърчето

преди 7 години

Не знам защо реши , че съм мъж , че и беден даже ...явно за теб Хейтърче значи непременно мъж и непременно беден .. смях в залата.... Така скачаш да я защитаваш , все едно ти си тя .Не бих се учудила де .. Не зная за каква класа ми говориш за учителка на малки деца облечена като за вечерен прием в първия учебен ден в 8 сутринта.. ама това е друг въпрос де .. Изобщо не искам да я обидя просто си разсъждавам на глас, при толкова мъже точно този избра хем богат хем известен .Какво друго да си помисля ?! Не ми се спори ,все пак всеки има право на лично мнение !

Коментирай

Жаки

преди 7 години

Красотата ще спаси света!!!

Коментирай

Иво

преди 7 години

Прекрасни и достойни българки!!! Пишете повече за такива жени, те наистина заслужават внимание, а не измислени моделки.

Коментирай

Учител

преди 6 години

Прекрасни момичета, младостта трябва да се цени много в учителската професия - новите идеи и енергия (в никакъв случай не подценявам опита на по възрастните колежки и сред тях има прекрасни красиви жени). За мен лично е малко некоректно да се коментира една учителка като мацка. ( Мацки са така е, но така според мен имат право да ги наричат мъжете и приятелите им, поне за мен леко уронва авторитета, все пак не са в развлекателната индустрия )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.