Източник на HotArena от „Шератон“: Линдарева дойде в хотела супер пияна с богат чичко! Вдигна страшен скандал! (Уникални разкрития)

4086
14 Февруари 2016, 12:00


Читателска новина

Невероятно любопитен сигнал получи HotArena от свой читател в малките часове на съботната вечер.

Той работи в хотел „Балкан“ и е станал свидетел на грозна сцена по време на своето дежурство миналата нощ, когато ни е изпратил първия сигнал. Според очевидеца Зорница Линдарева е пристигнала в хотела в компанията на господин на средна възраст доста пияна.

На рецепцията Зори се е държала безобразно и се е правила на звезда. Така и не е представила личната си карта, за да се регистрира в хотела. Господинът с Линдарева е туширал нещата й двамата са се прибрали в стаята си.

Ето какво пише нашият читател:

"Потресен съм от наглото държание на Зорница Линдарева, снощи на работното ми място в хотел „Балкан“, бившия „Шератон“.
Късно вечерта  пристигна млада дама, придружавана от господин на средна възраст. Тя беше небезизвестната участничка във „ВИП Брадър“, Зорница Линдарева. Беше пияна, едва се държеше на краката си, ама толкова се беше намотала, че едва й се разбираше какво говори.
На рецепцията ги помолиха и тя да се регистрира в хотела. От там избухна голям скандал, защото тя не пожела да се регистрира. Не си носела лична карта, как може да я карат такива неща, била известна в цяла България, не я ли знаят и познават. Едно викане и каране, което ме озадачи как може да има такова поведение известната Зорница Линдарева споменала името си многократно. Нещата се оправиха от госта на хотела и двамата се прибраха в стаята. Докато бях на работа, въпросната дама не беше напуснала хотела“, пише в писмото си очевидеца.

Тази сутрин получихме още едно писмо от същия служител в хотел „Балкан“.

Отивайки на работа е решил да провери дали Линдарева е още в хотела. Оказало се, че тя и нейният придружител не са напускали стаята си. Ето и и второто писмо без редакторска намеса: 

„Добро утро. Днес отново съм на работното си място. Проверих и днес дали Линдарева е в хотела без регистрация и се оказа, че е в хотела и се шири в апартамент. До кога за някой може, за други не. Пазят ги да не ги разобличат. Е така е в България с всичко!“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 2 години
-3
Bravo na Balkan, strahotni slujiteli, neveroqten profesionalizum!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
-2
ТЯ Е НЕНОРМАЛНА,ЗАТОВА ПРАВИ ТАКИВА НЕЩА.ГОРКОТО ЖЕНИЩЕ,ПОДЛОГА НА ЖЕНЕНИ ЧИЧКОВЦИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени