Източник от Къртицата: Рут махна бебето!

4536
28 Май 2013, 09:45


Рут Колева е махнала бебето, научи HotArena.net. Новината потвърди източник от „Къртицата“ – на 24 май певицата е направила аборт!

 

Рут все още не е обявила официално новината.

 

Изпълнителката се е възползвала от възможността, когато бе на турне във Варна миналата седмица. В петък Рут се върна в София, но се оплака от силната турбуленция в самолета, с който е пътувала от Варна, писа Всеки ден.

 

С оправданието, че иска да си почине от пътя, Колева посетила частна клиника и направила аборт.

 

Някои може да се учудят от постъпката й, но всъщност не е никак неочаквана. Рут не спря да пуши и пие в Базата, въпреки че вече знае за бебето.

 

Певицата смята да продължи връзката си бившия баскетболист Любо, заради когото изостави таткото на детето си Калоян.

 

На всички обаче им прави впечатление, че след като новината за бременността на Рут се разчу, Любо вече не търси близостта й така често, както преди.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кур до колене
преди 4 години
-2
За радост и печалба на продуцентите цирка продължава. И да е имало, и да не е имало бебе, на зрителя му е през онази работа. Интересно Рут за колко пари си е продала авторитета? Дали смята, че вече някой ще иска да я слуша като певица? Не, че до сега е била много популярна, но от сега нататък ще е никоя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 4 години
-1
А дали изобщо е била бременна само тя и продуцентите знаят............ Всички знаем какви гнусотии се правят в тая предавания като биг брадър за да си качват рейтинга........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
въпросителна
преди 4 години
-3
Стахотната Рут със омайната си звездна кариера,как всички ни държи в напрежение дали ще задържи бебето си или ще го абортира,а ние тръпнем... Хубава,ама циганска работа,егати и парцала!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени