Изтриха Биляна Йотовска заради фалшиви фенове

https://hotarena.net/skandali/iztriha-biliana-iotovska-zaradi-falshivi-fenove HotArena.net
Изтриха Биляна Йотовска заради фалшиви фенове

Профилът на Биляна Йотовска в Инстаграм бе изтрит заради купени последователи, научи HotArena. Най-горещата носителка на титлата „Мис Дупе” се оказа заличена от социалните мрежи заради фалшиви фенове.

Биляна се ожали, че е направила всичко възможно, за да си върне профила, но не таи големи надежди това да се случи. Успоредно с този проблем, тя се бори и с лоша комуникация с екипа на приложението.

Според миската разговорите с екипа на апликацията са „доста неадекватни и неефективни”. Запознати с политиката на социалната мрежа разкриват, че т. нар. хакване на профили на популярни личности, всъщност се дължи на това, че големият им брой последователи са купени, пише \"Галерия\".


Или иначе казано — фалшиви.


И когато системата на приложението засече това, тя автоматично затваря профила.

5 Коментара

кати

преди 5 години

И сами можем да се сетим,че всичко е фалш.....не само последователите ами и навсякъде набутващата се и болна за слава Биляна.

Коментирай

Хх

преди 5 години

Изключително неприятна.

Коментирай

Хахахах

преди 5 години

И срещу нея да тичате не можете да я стигнете!

Коментирай

Нещо си в грешка

преди 5 години

Нямаме и желание да стигаме равнището на кобилата Биляна, известна още като Жената-Мъж! Освен, че е грозновата и с доста подобрения е толкова надута, че всеки миг може да се пръсне! Това високо самочувствие няма нищо общо с действителноста, която е повече от отчайваща!

Коментирай

hahahahaha

преди 5 години

ahahahhaha na teb. Da ti imam niskite standarti. Prav(a) e "Neshto si v greshka." Nikoi ne iska da ticha steshtu Kuhata Biliana- nabedenata krasavitsa.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.