Изумителна промяна! 220-килограмов британец се превърна в модел (Снимки)

4017
19 Октомври 2013, 11:08


Колкото и да не ви се вярва, да това е един и същи човек!

 

31-годишен британец направо взриви мрежата с историята си. Майк Уоудби е фитнес инструктор и куп красавици лудеят по него, видя HotArena.net.

 

В миналото обаче мускулестия мачо е тежал повече от 220 килограма. И е бил на крачка от смъртта.


Влечението на Уоудби към калорийните храни започнало още преди 10 години. Той редовно се тъпчел с чипс и алкохол в дома си.

 

Проблемите с теглото се оказали повод и да не може да си намери работа. Съвсем скоро, а него станало невъзможно да изпълнява дори обикновените задължения на пазач на супермаркет.

 

След поредното уволнение младежът се затворил у дома, тъпчел се с храната, приготвяна от майка му и се наливал с алкохол. Скрит в спалнята си той изпивал по бутилка уиски и шест бири на ден.

 

„Ако не пиех уиски, можех да изпия до 18 кутии бира“, споделя още той.

 

Болезненото затлъстяване така го депресира, че в един момент той прави опит да се самоубие. Инцидентът се оказва повратен за живота му и оттогава той губи повече от половината си тегло.

 

Майк споделя, че е започнал да тренира с инструктор по интернет, и стигнал до три едночасови серии упражнения на ден. Спрял и пиенето, което също му помогнало да влезе отново във форма.

 

„Всяка сесия ме отчайваше и не вярвах, че ще мога да отслабна. Но въпреки това продължавах да тренирам.

 

За 18 месеца Майк успява да загуби 118 килограма. Но тогава се появява друг проблем — увисналата кожа.

 

Той се подлага на оперативно отстраняване на увисналата кожа, но отново не е удовлетворен от резултатите. Тогава започва да тренира във фитнеса, за да тонизира тялото си и да натрупа мускули.

 

С времето това се превръща в негова кариера и той дори става “Mr Muscles“. Намира си красива приятелка и е невероятно щастлив с нея.

 

„Това, което ме привлече в нея, в началото е, че тя не съди за хората въз основа на външния й вид“, споделя той, пише „Дейли Мейл“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени