Известен лекар хвърли бомбата: Платих 5 бона на Преслава, за да спи с мен, сега си е вдигнала цената!

https://hotarena.net/pod-pricel/izvesten-lekar-hvarli-bombata-platih-5-bona-na-preslava-za-da-spi-s-men-sega-si-e-vdignala-cenata HotArena.net
Известен лекар хвърли бомбата: Платих 5 бона на Преслава, за да спи с мен, сега си е вдигнала цената!
Нашумялата фолк изпълнителка Преслава е правила секс с известен роден гинеколог за пари. Тя е получила сумата от 5000 лева, за да му се отдаде в леглото. За това разказа самият специалист, узна HotArena. 

Докторът, естествено, пожела да остане анонимен, въпреки че се е хвалил на доста места с похожденията си. Наскоро той отново проявил интерес към Преслава и пак я потърсил, но певицата го отрязала. Обяснила, че е твърде заета и хонорарът й бил скочил двойно, споделя лекарят пред \"Всеки ден\".

Гинекологът решил да организира кампания за профилактични прегледи. Започнал да проучва коя е най-харесваната звезда у нас и така попаднал на Преслава. Изгледал няколко нейни клипа и решил, че е доста „засукана мадама“. Помолил подчинените си да му уредят среща със собственика на „Пайнер“ Митко Димитров, за се договорят за хонорара на изпълнителката, която трябвало да стане рекламно лице и да агитира младите жени да се преглеждат за рак на маточната шийка.

Оказало се, че за да направи една фотосесия за рекламни материали, лекарят трябвало да плати сумата от 5 бона. Той обаче решил, че парите си струват и веднага склонил. След като подписали договора, се срещнал лично с Плеслава, за да уточнят кога и къде ще бъдат направени снимките, както и какви ще са посланията към младите дами. Естествено, гинекологът я поканил на вечеря, която претърпяла неочакван обрат и завършила в леглото му.

До въпросната фотосесия така и не се стигнало, тъй като на следващия ден гласовитата фолк дива заявила, че е изпълнила своята част от договора и е посветила един час на гинеколога. Той от своя страна не оспорил това, защото кампанията й много му харесала, а и както сам признава, имала завидни умения в прелюдията към секса. 

Известният лекар, който разказа за преживяванията си с Преслава и помоли за анонимност, признава, че обича да си плаща за извънбрачен секс. Ето защо наскоро се присетил за знойната брюнетка и решил да я потърси отново, този път с директна оферта. Оказало се обаче, че след участията и в риалити форматите „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“ ангажираността й сериозно била нараснала и хонорарите й за дейности извън пеенето скочили двойно.

Действително, напоследък на всички им прави впечатление, че една от най-популярните изпълнителки на „Пайнер“ е твърде заета. Всяка вечер тя е засичана с различен богати мъже по кръчмите и баровете в София и Пловдив. Нейни колежки във фолк средите злобеят, че тя заработва най-много от всички и на сцената, и извън нея.

Верните й почитатели пък уточняват, че след раздялата си с краля на нощния живот Петко Димитров тя много страдала, но след това така се разкрепостила, че от няколко години няма спирачка в креватните изпълнения.
 

9 Коментара

Жоро

преди 8 години

Не ви ли омръзна да пишете грозни статии за Преслава? Напоследък само лъжи и грозни клевети! Как не ви е срам? Докажете тези неща!

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Автора на това" творение" няма достатъчна фантазия. Къде по-интересно може да изглежда, ако е написано от някой пубер, който снове от заведение в заведение и се е наслушал на всякакви тъпизми. В този случай "тъпизма" е само автора!

Коментирай

ХАРИ

преди 8 години

ЕДВА ЛИ НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА,ЧЕ ТАЗИ КРЕВАТНА ИЗПЪЛНИТЕЛКА С НИКАКВИ ПЕВЧЕСКИ ДАННИ Е ПОПУЛЯРНА БЛАГОДАРЕНИЕ НЕ НА ТАЛАНТ И ХАРИЗМА!

Коментирай

преди 8 години

Хотарена, ако Преслава я пишете с името и, то трябва и доктора. Другите заможни мъже да ги изписвате с имената им, няма тука анонимни, след като е поискал, потърсил, че и се похвалил, щом тя е с името си, настояваме за техните имена и месторабота също, откъде накъде само нея излагате. Не се прави така, просташко и некавалерско е. Тя със сигурност е по-известна от тях, така че тя е по-засегната.Иначе ще говорите за нея както и за тях-една известна певица...

Коментирай

Точно така

преди 8 години

!!!!!!

Коментирай

hhhh

преди 8 години

Kurvoleto, pak ti li ma? hahahaha, otnovo jalka. Na teb tarifkata mai ti e tolkova, ZASHTO STATIITE, SVYRZANI S TEB GO PRIPISVASH NA PRESLAVA? hahhaa vse edno ne te znaem.

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

ТОЗИ ДОКТОР ЗНЕТЕ ЛИ КОЙ Е...НЯМА ТАКЪВ ДОКТОР.. СТАТИЯТА Е ПОРЪЧАНА ОТ ДОЛНАТА МИРИЗЛИВА ГНУСНА ЦИФИЛИСТИЧНА КУРВОЛЕТА ЛОЗАНОВА..КУРВОЛЕТО СМЪРДИШ НА МЪРША ОТВСЯКЪДЕ

Коментирай

Gost

преди 8 години

Е тя Преслава си е курва от класа.

Коментирай

x i y

преди 8 години

курволета лозанова може само да сънува славата и красотата на преслава на всички е ясно че курволета си измисля за тази фалшив доктор куролета лозанова я знае цял пловдив как прави свирки за по 5 лв на магистралата..ха ха куролето лозанова евтина помиярка си ха ха ха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.