Известна българка изплака: Помощ, взимат ми децата! (Вижте коя)

4133
01 Август 2013, 14:00


Свирепа борба за това, на кого да бъдат отсъдени децата, се разгоря между бившите съпрузи Светослава и Димитър Тадаръкови. След като не можаха да се споразумеят двамата, оставиха последен да се произнесе съдът, разбра HotArena.net.


Преди няколко месеца журналистката се раздели със своя вече бивш съпруг Димитър и се оплака от системен тормоз. По време на развода си с него тя призна, че се страхува, че може да й се случи нещо лошо и дори се въоръжи с паник бутон вкъщи.


 Полицията обаче така й не се намеси в разгарящата се семейна драма. Причината са децат ана доскорошните съпрузи, които помолила майка си засега да не предприема драстични стъпки спрямо баща й.


Светослава изчаква да получи съдебното решение в близките две седмици, за да разбере на кого магистратите са присъдили двете им дъщери.


В съдебната зала нападките между били много жестоки. Всеки се опитвал да обвини отсрещната страна, че не се грижи достатъчно добре за наследниците.


Тадаръков заплашил, че ако децата не му бъдат присъдени, ще спре всякаква издръжка и няма да им плаща за обучение в чужбина. А на едно от съдебните заседания дори съдийка се опитала да склони журналистката да отстъпи децата на бившия си съпруг, тъй като имал много по-големи финансови възможности.


Войната за родителски права продължава, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
koko Wien
преди 4 години
0
..mnogo izvestna balgarka...s kakvo,obache..?!..Nekadarna jurnalistka,motaesta se sred hailaifa..zalepila si kosa kato evtina p'ka i hodi da reve po televiziite...KUrva,koi ste ti dade deca na tebe...?!?..Prilichash na Sashka Vaseva v Zorata na folka..,v rechnika ti ima 20 dumi...i kakva jurnalistka si...? Kade rabotish..?!..Omrzna im na horata ot vashite gluposti..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени