Изворна вода „Бачково“ подкрепи Международната колоездачна обиколка на България

650
13 Септември 2017, 17:27


66-ата Международна колоездачна обиколка на България стартира на 3 септември. Стартът беше поставен в София, а победителите финишираха в Пловдив на 9 септември. Тази година организаторите заложиха на нетрадиционна обиколка на България. Първите етапи  обикалиха северната част от България, а останалите  южната част.

 

В 66-ата Международна колоездачна обиколка на България участваха 146 състезатели от 15 отбора от Великобритания, Унгария, Румъния, Турция, Беларус, Украйна, Сърбия и Азербайджан, сред които 5 български, включително и пловдивският  КК “ Цар Симеон 1898‘‘. За шест дни  изминаха около 850 км в страната. Тази година Обиколката на България е два пъти по-голяма в сравнение с предходната и се проведе в 13 етапа. Градовете, през които преминаха са: София, Троян, Свищов, Търговище, Ивайловград, Кърджали, Твърдица, Елена и Пловдив.

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи индивидуалните и отборните награди на призьорите в 66-ата Международна колоездачна обиколка на България. 

 

Той присъства на финала на заключителния етап от Стара Загора до Пловдив (98,2 км), след който се състоя официалната церемония и закриването на състезанието. Организаторите от Българския колоездачен съюз поканиха всички  победители - българи през годините на самото награждаване.

 

Изворна вода „Бачково“ подкрепи провеждането на всички етапи от обиколката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени