Жана Бергендорф: Детето ми умираше (РАЗТЪРСВАЩА ИЗПОВЕД)

5172
11 Декември 2013, 15:00


Гласовитата Жана от “X-фактор“ е преживяла най-трагичното, което може да се случи на един родител. Синът й Леон е можело да загинеслед тежка операция на сърцето, разбра HotArena.net.

 

За последната една година Бергендорф е виждала детето си едва три пъти. За никого не е тайна, че тя е решила да продължи живота си сама, далеч от своя съпруг - датчанина Стефан.

 

Тя не иска двамата да останат с лоши чувства – силно се надяват, че в името на сина им, ще запазят приятелски отношения и ще се подкрепят. Въпреки това й предстои много тежка битка за правата на Леон.

 

Жана изпитва страх, че бившата й любов няма да допусне детето да живее в България. Той се радва на успехите й в музикалното шоу, но няма изгледи, че ще е съгласен и рожбата им да устрои нов живот тук.

 

Независимо от това певицата не спира да таи надежда, че нещата ще се наредят както тя мечтае.

 

Двойката се среща в Южна Корея, където са работили – тя като изпълнителка, а той – корабен инженер. Нещата между тях потръгнали и всеки един момент там бил прекрасен. Решили да си направят и отгледат бебе.

 

Но неприятностите започнали от момента, в който Стефан заявил на Жана, че иска да отиде в неговата родина Дания и да живее при семейството му, но без него. Имал още около 2-3 месеца работа в Корея и после щял да се прибере при нея. Х-факторката го послушала – напуснала работа и оставила 6-годишен труд зад гърба си.

 

След това разбрала, че е бременна, докато била на басейн, и от щастие паднала в него.

 

Раждането е било планувано да се осъществи в Дания. Но не било никак леко, а направо кошмарно. Бергендоргф изтърпяла 80-часови контракции. Два дена след като рожбата й се появила на бял свят те се прибрали в дома си, но до десетия ден Жана усещала, че детето не е добре.

 

Тя е споделила майчинския си инстинкт с мъжа и семейството му, че на бебето му има нещо, но те не вярвали. За съжаление се е оказала права – месец след раждането Леон е опериран заради проблеми със сърцето. Имал неправилна циркулация на кръвта, която вместо да ходи в дробовете, се вливала в лявата камера на сърцето.

 

Жана е тръпнала в очакване и в болка в този ден – не е знаела Леон дали ще излезе жив от отделението.

 

За щастие – всичко е завършило с успех! Тогава подкрепа й е бил не съпругът й, а сестра й Ади.

 

Крахът в отношенията й със Стефан идва от майка му – тя обичала да е доминантна и въпреки много трудности и препятствия пред двойката, родителката правила нещата още по-сложни, пише сп. „Story”.

 

Миналата година Жана е била тук в България с детето си. Дошъл месец декември и решила да прати детето при баща си, защото музикалните й ангажименти в този период се увеличили. Стефан решил, че повече рожбата няма да се върне в родината на Жана.

 

Какво ще се случи с живота й, ще научим, може би скоро...

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени