Жана Бергендорф изплака: Мама ме заряза в сиропиталище

1963
22 Септември 2016, 13:09Поп певицата Жана Бергендорф е преживяла кошмарно детство. Изпълнителката е била оставена в сиропиталище, без родителски грижи, разкри самата тя, научи HotArena.

В къщата на ВИП Брадър, Жана разкри, че е имала кошмарно минало. От 12 до 16-годишна възраст тя живее в пансион, след като е шамарена ежедневно от любовниците на майка си.

Майка ми предпочиташе мъжете си пред мен. Те ме смазваха от бой, а най-лошото е, че и тя го правеше. Ето защо живях шест години в пансион и не се срамувам от това”, заяви звездата.

Аз търсех майчината ласка, това ми липсваше. За нея беше важно да изкарва пари. Аз съм като нея, аз съм свободна”, разказва още Жана.

Въпреки тежкото си детство, Жана е простила на майка си. Бергендорф е убедена, че нямаше толкова силна и борбена, ако бе глезено момиченце.

„Нямаме право да съдим родителите си за техните избори. Мен не ми пука, аз съм научил адски много и съм благодарна за това, което съм видяла”, споделя тя.

Сълзите й и психическата й лабилност, предизвикаха обаче съмнения у Рени и кака Лара. Двете смятат, че Бергендорф преиграва за детството си и лъже.

Според мен не лъже. Заради тези тежки години в момента е такава”, отсечена Миглена Ангелова пред Лара.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-1
Супер очевидно беше, че го разказа, за да предизвика съжаление и да привлече внимание, сега, след като вече й свърши мисията и вече нямаше какво да я поставя автоматично в центъра на предаването. Тя знае къде е, знае, че така или иначе това ако е вярно, е щяло да излезе наяве и ББ щеше да намери начин да го вкара в някаква мисия, както в други издания на предаването са излизали какви ли не лични признания: "Изневерявал съм", "Правил съм секс за пари", "Мисля, че съм лесбийка".... Не помните ли мисията с кубчетата от Вип Брадър 2014? Така че това беше само за да предизвиква съчувствие. Жалък несполучлив опит. Че и начина, по който го разказа, беше повече от гротесков. Постоянно с "ама на мен не ми пука", "ама аз не съжалявам".. Е няма как психично нормален човек да не съжалява и да не му пука. Просто няма. Какво се изживява като героиня? И "аз не се сърдя на майка ми" - в превод, вижте ме колко съм добра, благородна и над нещата.. "И тя е човек, и тя се учи от грешките си"... Хайде, това..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-1
добре, ама зрелостта, която се мъчи да демонстрира с тези готови, заучени, дзен-реплики никак не пасва на липсата на зрелост, която демонстрира във всичко останало, което е и което прави. А и ако си толкова щастлива от факта, че си изоставена и толкова "над нещата" и прощаваща, защо го разказваш в такъв случай с такава болка в гласа и погледа??? Значи играеш явно и фалшивееш. Но по принцип масата хора се оставят да се излъжат дори от такива очевидни похвати.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени