Жана Бергендорф не иска да види баща си, който я е изоставил (Не му дава и прошка)

3737
01 Март 2015, 16:08


Когато Жана Бергендорф спечели „Х Фактор“, а днес вече е популярна певица, всички очакваха, че биологичният й баща се появи отнякъде с надеждата да изкупи греховете си, разбра HotArena!

 

Вероятно и самата Жана е мислела същото, но това така и не се случи. И днес тя не знае нищо за него. Не го познава. Не го е виждала даже и на снимка. Не може да му прости. Би искала само да знае дали има братя и сестри, които не подозират за нейното съществуване, пише „Уикенд“.

 

Днес Жана Бергендорф е сред най-актуалните и канени поп певици. Публиката я обожава, не може да смогне да приема всички покани за участия. Щастлива е със съпруга си Стефан и със сина им Леон. Съдбата сякаш й се реваншира за цялата болка, която й е причинила още преди да се роди. Биологичният й баща изоставя майка й, когато тя е бременна с Жана в третия месец.

 

Един ден бъдещия родител просто изчезва. Жана се ражда в София на 20 октомври 1985 г. Майка й искала да я кръсти Юлия или Юлиана. Бабата на Жана обаче като разбрала била категорична, че внучка й трябва да носи името на дядо си. Той е Иван Караиванов, но всички го наричали Жан. „Не съм го виждала, отишъл си е внезапно, инфаркт”, лаконична е Жана.

 

Тя носела дълго време фамилията на втория си баща, който е татко на сестра й. Казвала се Жана Владимирова Бранкова. До 6-годишна възраст расте с мисълта, че именно това е нейният баща. „Аз много случайно разбрах, че човекът, който ми е дал име, който ме е отглеждал, не е мой биологичен баща”, разказва Жана.

 

Научава истината, когато и този баща напуска живота й. Майка й се разделя с него и остава сама с двете си момичета. В грижите за тях й помага нейната майка, която се премества от Сливен в София. „Живеехме в „Орландовци”, в една страхотна зелена къща, която сега е автосервиз. После се преместихме в „Толстой“. Беше ни много спокойно с баба и котарака вкъщи.

 

Баба ми разрешаваше да гледам „Студио Х“. Беше забранен за деца, но тя явно искаше да ми подскаже какво се случва в реалността навън. Вярвам, че е искала да ми даде поука. Тя цял живот е работила като съдия с престъпници и убийци”, разказва Жана.

 

Тя е далеч от мисълта, че сега, когато известна, биологичният й баща ще я потърси. Той може би въобще не знаел, че именно изпълнителката на „Самурай” е негова дъщеря. „Едва ли помни още майка ми”, казва Жана. Тя никога не е искала да го потърси, тъй като не би могла да му прости, че я е изоставил още преди да се роди.

 

Мислела е какво би му казала, ако все пак някога се срещнат. И все пак Жана не иска нито да го открива, нито да поеме риска да съсипва семейството му. Ако има такова, по всяка вероятност не им е известно за съществуването на Жана.

 

 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени