Жана Бергендорф остава на улицата! ГОНЯТ я от дома й! (Вижте защо)

https://hotarena.net/skandali/jana-bergendorf-ostava-na-ulicata-goniat-ia-ot-doma-i HotArena.net
Жана Бергендорф остава на улицата! ГОНЯТ я от дома й! (Вижте защо)

Скандалната Жана Бергендорф остава на улицата, научи HotArena.

 

Х факторката ще бъде изгонена от дома си в столицата, разказват съседи.

 

Причината е не само битовия скандал, завършил в Първо Районно, но и фактът, че месеци наред Жана не е плащала входни такси.

 

„Откакто я отведе патрулката, повече не сме я виждали. Не се е прибирала в квартирата си, нито сме виждали паркиран Миникупъра й“, твърдят комшии, които още не могат да се отърсят от случката.

 

Те разказват как битовият скандал между нея и бившето й гадже Лео започнал в 5 сутринта и приключил едва на обяд, когато майката на Жана се обадила в полицията. Певицата сама се свързала с родителката си и й казала, че нещо ужасно се случва в дома й.

 

Наскоро хазайката ходила да провери какви са щетите и още при вида на потрошената врата, побесняла.

 

„Въпрос на време е да я изгони. Проблемът е, че не може да я намери, понеже Жана не се е вясвала“, клатят глава съседи, цитира България Днес.

4 Коментара

23

преди 8 години

тази е ужасяваща.. каквито и номера да спретва да е звезда.. няма как да се получи- нито може да пее, нито изглежда добре..

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Определено е PR! Да престане Армутлиева исие,да ни нахлузват тази Бергендорф!Нямам идея откъде изпълзя,но най-малкото е адски нелицеприятна....за друго,няма нужда да говорим! Жалко за хубавото и детенце,ако е свидетел на живота,който води майчицата му!

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Там ти е мястото! Всички наркоманки на боклука please

Коментирай

Eli

преди 8 години

Явно само "продуцентите" не разбират, че хората просто НЕ Я ХАРЕСВАТ. Наистина е нелицеприятна. Аз даже бих се изказала и по-грубо...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.