Жана Бергендорф призна: Синът ми го отгледаха всички други, но не и аз! (Подробности за детството на Леон)

7785
04 Ноември 2016, 15:00


Жана Бергендорф разкри подробности около отглеждането на сина си Леон, които не говорят никак добре за нея, разбра HotArena.


По време на своя престой в Къщата, певицата не веднъж благодари на семейство Капитански, които са й много близки и й помагат изключително много. Оказва се, че младата Симона Капитанска е най-добрата приятелка на Жана, но междувременно и детегледачка на сина й Леон. Именно на нея е бил поверен малкия, докато майка му бе в риалитито.


„Липсваме му с баща му, защото постоянно работим, но сме му обяснили ситуацията и той разбира”, не крие изпълнителката на „Самурай”. Леон прекарвал по-голямата част от времето си със Симона и вече я е приел като член на тяхното семейство. Освен да го наглежда и забавлява, девойката се е нагърбила и съз задачата да научи хлапето на български, защото първите си четири години е живял в Дания и не го приема за свой роден.


Жана признава за своя грешка и това, че до скоро е говорела със сина си само на английски и датски. Както бил свикнал с тези езици, така на Леон сякаш вече не му правело впечатление и че майка му и баща му почти не се навъртат около него. Именно по тази причина той не се е трогнал особено от нейната липса месец и половина, докато бе в Къщата.


Още от бебе синът на Бергендорф е израснал с грижите на всички други хора, но не и на родителите си. Първоначално е бил поверен на баща си Стефан и датската му баба, където живеел след раздялата на родителите си. Там хлапето развило афинитет към плуването, тениса, математиката и музиката. Това много радвало Жана и тя се е заканила скоро да започне да го води по класически концерти, за да развие усет към музиката, пише "Уикенд".


Когато Леон се върнал при майка си в България, тя не можела да разчита на грижите на своята родителка Анета, с която никога не са били в добри отношения. Именно затова Жана е толкова благодарна за помощта на своята прителка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени