Жана Бергендорф с парализа на лицето от стрес

https://hotarena.net/skandali/jana-bergendorf-s-paraliza-na-liceto-ot-stres HotArena.net
Жана Бергендорф с парализа на лицето от стрес
Жана Бергендорф е била с парализа на лицето и в прединфарктно състояние, дочу HotArena.

Мускулите от лявата страна на лицето й са отказали да изпълняват функциите си след силен стрес. Това се случило преди месец,  докато Жана пътувала със самолет. Тогава се наложило певицата да заведе сина си в Дания, защото не се чувствал добре. Лекарите имали съмнения за белодробни проблеми. Преди години пак в Дания лекували сърцето на малкия.

Жана поверила Леон в сигурни ръце и тръгнала сама към България заради ангажименти. От силно притеснение по детето обаче, по време на полета, половината на лицето й се сковала. Парализата продължила цяла седмица, пише ШОУ.

Притесненията на певицата са основателни, тъй като само на месец синът й претърпява операция заради сърдечен проблем. Жана има угризения на съвестта, заради многото работа и минимума време, което отделя за детето си. Парализата на лицето е поредният шок за певицата, която е в психически нокдаун вече над половин година.

Миналото лято Жана пострада при битов инцидент, след който се отзова не само в болница, но и в ареста. Тогава Бенгердорф бе арестувана с приятеля си Янес, а в дома й полицаите намериха марихуана. По време на скандала тя получи комоцио, хематоми и контузии по тялото. Освен това пострада и психиката на изпълнителката. След инцидента Жана не поддържа отношения с приятеля си.   

5 Коментара

Ясно!

преди 8 години

Ахааааа то било от стрес, а аз си мислех, че е от наркотиците и алкохола, уххх, че съм заблудена ...

Коментирай

..

преди 8 години

Не си сaмо ти,и aз мислех,че е от шмъркaнето,a то се окaзaло от стрес.

Коментирай

azz

преди 8 години

На злоупотребата с наркотици и алкохол откога му викате стрес ?! И какъв е тоя битов инцидент, при който откриват наркотици в къщата ти ?! Не би ли следвало след такива "битови инциденти" да се полежи известно време в Сливен, а не да се мрънка по медиите колко се е била стресирала Жанчето! Боклук мръсен, добре че мъжът ти е свестен та ти гледа детето! Свиня дрогирана и неадекватна!

Коментирай

Маги

преди 8 години

Като спре дрогата и нещата ще се оправят. Мъжът ѝ си заряза всичкото, да дойде в България, за да е по-близо до детето си, а тя била имала много ангажименти и нямала време. А да се напуши има време. И стига са я лансирали от Вирджиния, че на оная набедена продуцентка Саня съвсем ѝ пада реномето.

Коментирай

BG

преди 8 години

da........... vsi4ki si piivat i pu6at ama ne narkotici spri se i ne se pokazvai po TV v takova pla4evno satojanie da reve6 i vij sina si ne e osobeno dobre razvit emocionalno i psihi4eski za vazrasta si

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.