Жана Бергендорф с шокиращ външен вид! (Стана жив скелет, вените по ръцете й изскочиха като на старица)

3831
13 Август 2015, 18:00


Скандалната певица Жана Бергендорф придобива все по-нездрав вид, видя HotArena!

 

Като за 29-годишна жена, победителката от „Х Фактор”, която само допреди няколко години е била шокиращите 110 килограма, има визия на 90-годишна, изсмукана от времето старица.

 

Жана Бергендорф прилича на жив скелет, потресени са колегите й. Напрегнатия начин на живот, всички скандали около персоната й и най-вече недохранването и употребата на повдигащи настроението субстанции са изсмукали всички живителни сили на организма й. Най-притеснително обаче е състоянието на ръцете на певицата, пише „Уикенд“.

 

Ако не знаете, че на снимките е Жана Бергендорф и погледнете само горните й крайници, първата ви реакция ще е, че това са ръце на много възрастен човек към края на дните си. Заради изпъкналите им вени китките на поп звездата изглеждат много по-стари, отколкото е реалната им биологична възраст.

 

При нормално телосложение обикновено вените са скрити под кожата, но при Жана в резултат на намаляването на слоя подкожна мазнина, са изпъкнали на повърхността. В най-лошия случай изпъкналите по този начин вени са симптоми за сърдечни проблеми, но според близки на Бергендероф най-важният й мускул функционира отлично, а скелетния й вид е резултат на нездравословен начин на живот и прогресивното й отслабване.

 

След скандала с боя с любовника й Лео в квартирата й в „Гео Милев”, певицата емигрира на морето и всяка нощ обикаля клубовете за участия. Преди няколко дни имала такова и в „Хасиенда” на Лозенец. „Жана наистина не изглежда никак добре. И лицето й е в ужасно състояние. Като се усмихне и под скулите й хлътват дупки. Но ръцете са просто ужасяващи!

 

Под кожата й няма никакъв обем, синината на вените направо прозира… Обикновено това се случва с ръцете на жените, когато прескочат 60-годишна възраст. Щом Жана изглежда по този начин на 29, представете си как ще изглежда, когато наистина стане на 60!”, потресени са наши читатели, зърнали Бергендорф на живо.

 

За некрасивия и болнав външен изглед на Жана вина имал основно вредния начин на живот, който води, откакто стана известна. Звездата е обърнала денят в нощ, а нощта в ден, храни се по веднъж в денонощието, компенсира нужните на организма й калории с алкохол, а както стана ясно при ареста в дома й – и с марихуана. Цялото й обкръжение било от хора, в крак с модата на опиатите.

 

Иначе преди няколко години победителката от „Х фактор” е тежала 110 килограма и макар по-пухкава, е изглеждала далеч по-добре, отколкото сега. Достигнала рекордното си тегло заради проблеми с щитовидната си жлеза и от стрес след раждането на сина й Леон, който открили вроден сърдечен проблем.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Това не е човек, а вампир!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
0
Уморена кранта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нормално!
преди 2 години
-1
След толкова хероин, скоро и раните ще почнат да личат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени