Жана Бергендорф се събра с мъжа си, отказа се от забранените вещества и алкохола, опитва да започне на чисто

2676
17 Юли 2016, 14:00


Жана Бергендорф вече е нов човек. След като преди два месеца се забърка в голям скандал и бе спипана от полицията дрогирана, сега певицата е загърбила вредните навици и се е отдала на семейството си. Заради многобройните си изцепки Жана бе пред развод със съпруга си – датчанина Стефан Бергендорф, но ето че вече са успели да изгладят недоразуменията помежду си, научи HotArena.

Запознати с взаимоотношенията на семейство Бергендорф издават, че напоследък изпълнителката на „Самурай” и мъжът й са преоткрили чувствата си един към друг.

Докато Стефан живееше в Дания, тя се възползваше от ситуацията и се забавляваше с други мъжеВъпреки разстоянията, двамата съумяха да останат близки и да си поделят грижите за малкия Леон, който се разкъсваше между България и Дания. Според изпълнителката съпругът й винаги я е подкрепял – дори когато стана жертва на домашно насилие и в дома й бе открита марихуана. Впоследствие стана ясно, че тя е била изнудвана от него с порнографски видеоклипове, които той успял да направи.


През цялото време съпругът й Стефан се опитвал да й помогне и да я извади от блатото, в което затъвала.


Разстроена от това, че е на път да загуби битката за сина си, Жана реагирала крайно неразумно. Решила, че ще сложи край на живота си и се нагълтала с хапчета. За щастие, в този момент майка й била наблизо и успяла да предотврати възможни усложнения, като спешно я закарала в близката болница. Жана се разкайвала за постъпката си. Дълго размишлявала и преценила, че е време коренно да промени живота си.


Като за начало Бергендорф започнала от визията. Тя боядисала емблематичната си огненочервена коса в рус цвят и наскоро дебютира в този вид на свое участие. Хора от обкръжението за звездата издават, че след опита за самоубийство тя окончателно е спряла наркотиците и дори не близвала алкохол. Преобразяването й имало положителен ефект и върху връзката й със Стефан, който размислил и оттеглил молбата си за развод. Двамата се държат като влюбени ученици и в момента са на семейна почивка в Лозенец, издават свидетели.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени