Жана Бергендорф в тежка абстиненция, ръцете й треперят като на баба (Ужасяващи подробности)

3532
16 Април 2017, 14:00


Скандалната певица Жана Бергендорф е в тежка абстиненция, след като най-сетне спря дрогата, научи HotArena.

Преди дни репортер на "Уикенд" засече прясно остриганата и боядисана блондинка в голям хранителен магазин в София.  От неадекватн ото поведение на Жана си личеше, че има сериозни здравословни проблеми. Тремори, нескончемо лутане из щандовете без посока и с празен поглед издадоха, че Бергендорф се измъчва  от тежка абстиненция.

Заради спрените наркотици ръцете на 31-годишната изпълнителка на „Докрай” трепереха жестоко, сякаш е болна  от Паркинсон, при всеки опит да вземе продукт  от рафтовете. Докато успее да стигне до финала на пазаруването, Жана успя да събори няколко консерви, изпусна обемист пакет тоалетна хартия и се наведе два пъти, за да вдигне изпуснатия на пода хляб. През цял ото време невръстният й син Леон, ставал пряк свидетел на всичките й наркоизпълнения досега, наблюдаваше случващ ото се с майка си  от пазарската кола и не издаде нито звук.

Малкото момче очевидно е в депресия, ако се съди по тъжното му личице и уморения вид, който излъчваше. Не е за пропускане и фактът, че Жана бе решила да пазарува продукти за цяла седмицата в час, в който синът й би трябвало да се подготвя за сън. В 21,30 часа певицата все още се луташе в магазина.

При последн ото й задържане в полицията миналата година за притежание на нарк отици тръгна слух, че тя може да загуби родителските права върху Леон. Изглежда обаче Бергендорф се е поучила  от грешките си и вече  отделя повече време на  отрочето си,  отколк ото на сценичните изяви. За да е сигурно, че няма да провали кариерата си, Жана дълго трябва да се лекува  от дрогата и след като абстиненцията  отшуми, да започне нов, по-здравословен начин на жив от, надяват се приятелите й. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени