ЖЕГА! ВИЖ най-горещите кадри от ВИП Брадър (СНИМКИ)

6439
12 Октомври 2012, 16:18


Звездите забравиха за камерите, вече са все по–естествени

„И падат дрехи и задръжки“ в къщата на Вип Брадър. Звездите в Къщата все по-често забравят, че са снимани и показват истинските си лица. Наред с това някои от родните знаменитости не пропускат да се появят и поразсъблечени, за радост на публиката и другите участници в шоуто.

Златка е най-горещата участничка в Къщата
Златка е най-горещата участничка в Къщата

Безспорно най-горещата звезда в Къщата на „ВИП Брадър“ е Златка Димитрова. Още със събуждането си красавицата започва да разпалва горещи страсти. Тук бедро, там разтворено деколте–Злати постави на изпитание самообладанието на доста мъже.

Люси и Камелия също се разгорещиха напоследък
Люси и Камелия също се разгорещиха напоследък

Люси и Камелия не останаха по-назад. Двете влюбени дами засега се задоволяват само с по-платонични прегръдки. Както е тръгнало обаче скоро и те ще забравят за задръжките, пишат от kliuki.ws.

Около Ласкин е винаги горещо
Около Ласкин е винаги горещо

Ласкин разбира се е най-колоритната фигура в шоуто. Актьорът все се оказва в изненадващи ситуации. Първо пробва да симулира с Люси, после зърна разсъблечената Камелия под душа, а накрая се изпоти като завари и Мариана Попова по бельо.

Дамите плакнат око по Орлин Павлов
Дамите плакнат око по Орлин Павлов

Горещите ситуации около Ласкин обаче не са единствените. Дамската публика също оплакна око. Чаровният Орлин Павлов не пропуска да демонстрира пред красавиците в Къщата стройната си фигура – особено когато реши да си взима слънчеви бани на двора.

Източник: kliuki.net





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени