Желязната Деси Бакърджиева: Отказвала съм четири предложения за брак!

2581
14 Декември 2016, 16:16


На Деси Бакърджиева все й се падат роли на миловидни, нежни и раними жени. Такава бе и като Нели в „Стъклен дом”, и сега като д-р Хинова в „Откраднат живот”. В реалността Деси притежава някои от качествата на героините си, но е още и силна, непоклатима, самостоятелна и пряма, научи HotArena.

37-годишната актриса никога не говори за личния си свят, а от това, което е споделяла, се знае, че не страда от липса на мъжко внимание и все пак продължава да е неомъжена. Деси отглежда сама дъщеря си Анна Мариа, която ражда на 25 години. С бащата на детето си се разделя малко по-късно и оттогава насам се е съсредоточила върху грижите за детето си, актьорството и семейния бизнес. И все пак Деси е признавала: „Не съм срещнала подходящия човек в подходящото време".

Деси се дипломира в класа на проф. Енчо Халачев със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър”. И малко след това ражда дъщеря си. На 25 е, когато става майка, а тепърва трябвало да гради кариера.

Що се отнася до личния й живот, признава, че не се влюбва лесно, което вероятно се дължи на характера й.

„Отказвала съм четири предложения за брак, защото не съм имала ясното, силното усещане, че това е моят човек”, признава Деси. И изтъква, че й е трудно, понеже никога не е приемала да е в подчинена позиция. Перфектна домакиня е, обича да готви и т.н., но не е съгласна всичко това й се вмени като задължение, пише "Уикенд". 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени