Жената каучук тръгна с бастун! Вили Кожухарова пострада от змийското си тяло

3650
31 Юли 2015, 14:58


Най-пластичната българка – Вили Кожухарова, известна като жената каучук, плати тежка цена за змийското си тяло.

 

На 67, ставите на вечната атракция не издържаха на зверските натоварвания и коксартрозата започна да ги разяжда, узна HotArena.

 

Сега Вили се крепи с бастун под риска съвсем да окуцее. Въпреки предупрежденията на лекарите, че е нужна тежка операция, това не плаши упоритата факирка. 

 

„И на 70 пак ще направя каучук и ще вляза в Гинес. И сега влизам в кутията“, зарече се чепатата бохемка пред Милен Цветков. Прочутият й по цял свят номер е влизането в пластмасов съд с размери 49 на 40 сантиметра, заради което мис Кобрита кандидатства за Книгата на рекордите. Обожавам каучука и няма да се откажа от него, зарече се да не се предава Вили. 

 

Все още стройната като момиче танцьорка припомни, че в разцвета на играта й по клубове и вариетета почти всички мъже падали в краката й, хипнотизирани от гъвкавото й тяло. Предлагали какво ли не на 18 пъти огласяваната за кралица на красотата, но своенравната дама отпращала похотливците.

 

Идваха да ме зяпат от първия ред, като не можеха да получат друго, разказа Кожухарова. Имала желязно правило – да не обикаля по масите и да не остава в клубовете да пие в компания. Никога не съм го правила, пък и беше забранено, разказа жената каучук. 

 

Вили успяла да хипнотизира с тялото си даже соцвеличията Иван Славков и Янчо Таков. През 80-те двамата ВИП бохеми пристигнали във вариетето, където тя играела прочутите си номера, поръчали си питие, а управителят помолил Вили да иде да поздрави на масата им най-тачените мъже в столичния елит.

 

Първо танцьорката отказала и дори настояла те да й дойдат на крака, но после склонила, след като шефът обяснил, че ще бъде уволнен, ако не им окаже специално внимание. Кожухарова отишла и явно така омаяла разглезените тузари, че в продължение на цяло лято в гримьорната й получавала всеки ден бели цветя. Явно бяха от тях, няма от кого другиго. А пък такива никъде по магазините не съм видяла, похвали се Вили. 

 

Жената каучук призна, че цял живот я крепи борбеният й дух и инатът – когато още на 38 я заболял кракът и лекарите й казали да спре с каучука, тя не искала и да чуе. „Как ще спра, никога няма да го направя“, обеща магьосницата на шпагата. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени