Жената на Асен Блатечки: Любовницата му е прасе в буркан!

https://hotarena.net/skandali/jenata-na-asen-blatechki-liubovnicata-mu-e-prase-v-burkan HotArena.net
Жената на Асен Блатечки: Любовницата му е прасе в буркан!

Катерина Горанова и Асен Блатечки се събраха и групово започнаха да атакуват хората от провинцията, превърнали се в голямото „Добро утро”, при идването си в София. Режисьорката обаче си позволи доста остри обиди към всички, които не са кореняци софиянци, включително и Диляна Попова, научи HotArena.

Новоизлюпените граждани често спират да консумират месо, удобно забравяйки за кръвопролитията в собствения им двор. Но… прасето в буркан не умира.


То наднича за цял живот зад гърба им, за да напомни, че най-позорно е да се отречеш от същността си”, избухна Катерина в социалните мрежи, пише \"България днес\".

Изказването й срещу бившите провинциалисти нямаше как да не засегне и Диляна Попова, която е родена в Гулянци. А според мнозина режисьорката умишлено е публикувала поста, за да унижи именно нея, тъй като моделката отдавна е обявила, че не яде месо.


Лошото момче на БГ киното Асен Блатечки, не нанесе друг удар по бившата си изгора, но също даде да се разбере, че „селския манталитет” не му понася.


Това, което адски много ме дразни, е поредният тъпанар, който си изхвърля вафлата през прозореца. Иде ми да сляза от мотора и да го пребия”, заяви още актьорът.

17 Коментара

Точно така

преди 7 години

Напълно права е жената! Най-грозното е, че тези псевдо гражданчета се отричат от същността си и родните си места! Друг въпрос е колко са нагли, безочливи и арогантни, а капризите им са безкрайни! Най-лесно се разпознават душевните селяндури в капризите им относно храните! Всички мои колеги от дълбокия прованс пищят на умряло от чесън, лук, вратни пържоли /аууууууууу тлъстоооооооооо/, карантия и прочие, а реално с това са закърмени! Долни, смешни лицемери това какво ядеш не е срамно, но птичият им мозък не може да го разбере! Приде години направих забележка на един младеж, който си изхвърли опаковката от кроасан на тревата до кошчето за боклук и той ми отвърна "Чи ко ми дремИ туй да нйей моят град!" това оставям без коментар ....

Коментирай

Изумен

преди 7 години

Не разбрахте ли че хората не се делят на столичани и провинциалисти. То и вие сте едни столичаните - всички сте от околните села. Истинските софианци отдавна са зад граница. Хората от провинцията са преди всичко ХОРА - различни. Както и тези в София. Затова не искам да ви обиждам на град, със сигурност там живеят и работят много качествени хора. На всички сноби, претенции без покритие, дребни и злобни душички давам съвет да престанат да съдят хората и да дават оценки, ами да се погледнат от страни. Там гледката не винаги е хубава....

Коментирай

ОООООООООООООООО,

преди 7 години

Селянките сигурно са по-атрактивни .....После някои семейно ходят в аптеката да си купуват срециализирани антибиотици.....Ама в София бързо се забравят нещата...............Нищо конкретно , просто обобщение...........

Коментирай

Елена

преди 7 години

Прасето ти взе мъжа, роди дете от него, направи те за смях, а ти продължаваш да си вириш носа, вместо да си завреш главата под дюшека. Малко достойнство и себеуважение да беше проявила. А ти се натискаш при него, въпреки непрекъснатите му забежки. Най-малко ти имаш право да даваш оценки, след като си срината със земята

Коментирай

ана

преди 7 години

Не съм много съгласна с разделението на граждани и селяни,на провинция и т.н.Хората са индивидуални.Разбира се има някакъв манталитет и тя сигурно визира него,а не толкова разделението на граждани и селяни.Моята баба,която е от село е най-мъдрата в целия ни род,а нито е живяла толкова много по света,нито е учила висше образование,но истините за живота ни ги казва без грешка(както се казва).

Коментирай

333

преди 7 години

ТАЯ СТАРА,СМЕШНА И ЖАЛКА ЖЕНА,СТАНАЛА ЗА СМЯХ, С НЕПРЕКЪСНАТОТО ОПРОЩАВАНЕ ГРЕХОВЕТЕ НА АСЕНЧО,НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С КРАСОТАТА И МЛАДОСТТА НА ДИЛЯНА !!!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Катеее,Кате,доста си изпростяла с това изказване!Ти си уникалното доказателство за това,че не е важно дали си от град или село,когато си прост,злобен и несъобразителен,селянията ти е в кръвта! Мила ми Катеринке,гледай си детето,и поне на него спести злъчката ,която бълваш наляво и дясно! Що се касае до Диляна..........ами,ПРЕКРАСНА Е!И до всички буркани в БГ,със свинско да я снимат,Диляна е красота.На теб Кате,какво ти остава............

Коментирай

Maria Monaco

преди 7 години

Г-жа Софийски аристократизъм..незнам коя сте и с какво сте известна( за мен сте Световно Неизвестна)..или може би известна само у вашето село София...Аз не съм от София, от село Раднево съм...но никога София не е била връх ,който искам да покоря...Исках Париж,Монако и Милано..и се установих в Монако..София я оставям на вас, коренни софиянци...

Коментирай

Доказателство

преди 7 години

По коментарите личи комплексарщината на селяндурите! За съжаление където и да се заврете /Монако, Париж/ и т.н. Ви личи!

Коментирай

Елена

преди 7 години

Жалък си. Ако София е голям град, то какви са тогава Париж, Лондон.... София е едно мръсно и грозно село. Големи претенции, малки възможност

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

E да де, защото най-голямата свалоч от прованса унищожи този прекрасен град и такива като вас, където и да отидат си показвата магариите и липсата на елементарна култура!

Коментирай

ana

преди 7 години

Не се карайте!Бургас е най-добрият град за живеене:))))))))) и доказателството за това е,че доста голям процент от така наречените кореняк софиянци взеха да щъкат по морето наоколо със софийските си регистрационни номера по колите:))))))

Коментирай

nqkoq

преди 7 години

Щом е бил с прасето в буркан-значи и той е прасе в ббуркан,следователно и ти си прасе в буркан щом драпаш за ппрасето в буркан,което е с прасето в буркан. В заключение пприсмяло се прасето в буркан на прасето в буркан! Какви ттъпизми ражда главицата на Блатечковата женица!?!

Коментирай

are da bega na nqkade

преди 7 години

Ne e golqmata krasavica, tazi Diliqna. S neynite vuzmojnosti ako ne vsqka 2 to vsqka 3 6te e krasavica. Ne znam za kakvo se pomisli. Kak samo se razme4ta za 6tastie s muj, koyto e obvurzan s druga i to za cql jivot. Tq kakvo si pomisli, a? Dve jeni 6te ostavi razplakani( dvete Katerini), a tq 6te si jivee jivota s kef i 6tastlivo li? Kak taka 6te go gradi vurhu ne6tastieto na drugi, a? Pomiq mrusna

Коментирай

miiiiiiiiiii

преди 7 години

КРАСОТАТА Е СУБЕКТИВНА И Е ИНДИВИДУАЛНО ВЪЗПРИЯТИЕ, НО КОМПЛЕСАРЩИНАТА НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА ЖЛЪЧНО ХАПЕ ДЕ ЩО И СЕ ИЗПРЕЧИ НА ПЪТЯ И! СЕЛЯНИ ИМА И НА ПЪПА НА ГРАДА / СОФИЯ НЕ Е ГРАД, А КОНГЛОМЕРАТ ОТ ИЗНАСИЛЕНО БЕТОНИРАНИ СЕЛА, НАЗНАЧЕНИ ЗА СТОЛИЦА, СЪС СПОРНА КУЛТУРА И МАНТАЛИТЕТ НА АУТСАЙДЕР. ЗА ПРЕТЕНЦИЯТА ДА СИ ЕЛИТ НЕ Е НУЖНО ДА СИ ПОТОМСТВЕН СТОЛИЧАНИН, А СЕ ИЗИСКВА КУЛТУРА, ЕЛИТАРНОСТ, ТОЛЕРАНС, ДОРИ НЕПУКИЗЪМ, КОЙТО НЕ ОТГОВАРЯ ЗА КЛЮКАРСКИТЕ ДРЕБНАВОСТИ. А В ПРАСЕТАТА НЯМА НИЩО ЛОШО, ТЕ СА ИЗВОР НА ЗДРАВЕ И СИЛНА СЕКСУАЛНОСТ, ДА СПОМЕНАВАМ ЛИ КОЙ ХВЪРЛЯ КАМЪНИ В СОБСТВЕНАТА СИ ГРАДИНА...

Коментирай

mrazq selqnite v sofia

преди 7 години

No taq grozna pederastka mutra ekaterina da mulchi zashtoto prilicha na muj i e adski grozna babichka

Коментирай

005

преди 7 години

Ok, 6tom taka misli6. Bih iskala da te vidiq teb, ti na kakvo mqza6. Mayka ti su6to mi e interesna na kakvo prili4a. Sus sigornost i vas 6te oprili4at na ne6to, gadno, kakto ti si pisal.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.