Жената на брат Галев с медали от художествена гимнастика (Радмила обучава шампионки)

2433
23 Май 2017, 09:56


Златен медал спечели възпитаничка на треньорката Радмила Христова, разбра HotArena.


Радмила е съпруга на изчезналия мафиот Ангел Христов, който заедно с Пламен Галев е в неизвестност от близо пет години. Докато Интерпол търси двамата бивши командоси, осъдени за рекет, жената на Христов развива активна треньорска дейност в Дупница и нейните състезателки по художествена гимнастика печелят многобройни отличия.


Под ръководството на Радмила Христова дупнишките грации се представиха блестящо на поредния международен турнир в София. Малките гимнастички спечелиха куп медали и награди на състезание по художествена гимнастика, организирано от клуб "Феникс" - София.


В надпреварата участваха над 700 гимнастички от 36 клуба, в които се представиха състезателки от пет страни. Това направи турнира най-масовата проява за тази година у нас. Надпреварата се проведе в зала "Арена Армеец", включваше всички възрасти - жени, девойки старша и младша възраст, девойки от 10 до 12 години, както и най-малките, които са родени между 2009 и 2011 г. В надпреварата участваха и ансамблови съчетания в три категории.


В първия ден на състезанието участваха деца в категории 2009, 2010 и 2011 г. В този етап на надпреварата една от талантливите възпитанички на Радмила Христова грабна сребърен медал, а останалите пет грации се класираха на четвърто и пето място.


Във втория ден от турнира представителка на дупнишката школа победи всички при надпреварата с бухалки и спечели златния медал. Друга от възпитаничките на Радмила Христова се класира на второ място и отнесе сребърния медал при съчетанията с въже.


По време на оспорваната надпревара по време на състезателните дни треньорката бе плътно до своите възпитанички и ги нахъсваше в борбата за медалите. Радмила Христова е треньор по художествена гимнастика в Дупница от години и последните победи на нейните грации са едни от многото медали, които те отнасят, след като разбият конкуренцията.


Жената на Брат Галев е завършила Националната спортна академия и не е преставала да се занимава активно със спорт дори когато съпругът й бе на върха на славата си и на нея не й се е налагало да работи, за да изкарва прехраната си. Според родители, чиито деца е тренирала Христова, тя е изключителен професионалист. Спокойна и търпелива с децата. По думите им хлапетата много я обичат, с желание и хъс ходят на тренировки в залата и благодарение на това печелят състезания, предават от България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени