Жената на Емил Божинов подаде жалба срещу него! (Бащата на Валери пиел и й посягал, прокуратурата го погна)

1800
15 Декември 2015, 12:00


Прокуратурата в Горна Оряховица е погнала бащата на Валери Божинов заради жалба за физически и психически тормоз от доскорошната му приятелка Анита Илиева, узна HotArena.

 

40-годишната жена, с която родителят на футболиста съжителствал в последните две години, опряла до помощ от въпросната инстанция, след като полицията в Лясковец се оказала безсилна да се справи с него.

 

Всичко вървяло добре във връзката им, докато Емил не се разболял от рак на гърлото. По време на лечението Анита била плътно до него, а след като опасностите преминали, Божинката се върнал към старите си навици с пиенето.

 

Станал буен, заядлив и сприхав, от което започнала да си пати спътницата му.

 

Запознати разказват, че Анита е стискала зъби и е поемала десницата на Емил без да каже нищо. Дори на полицията не смеела да се оплаче, пише „ШОУ“.

 

Преди 4 месеца обаче събрала кураж и прекратила връзката им. Божинов започнал да притеснява 19-годишния син на бившата си.

 

Стигнало се до там, че Анита е внесла жалба в прокуратурата в Горна Оряховица, откъдето трябва да се поризнесат всеки момент.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
емил божанов е за як бой
преди 2 години
0
ти умирисан грозен жалък човечецо, толкова си гнил, сигурно ти излизат червеи от устата, сган долна, нереализирана. Кой те знае тебе, бе гъбар, мишка гнуслява. За такъв бой си, да хвърчиш целия, зъб да не ти остане в устата. мършоляк световнонеизвествен, турист!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
простак
преди 2 години
-1
Разгонен дърт пръч! Можеш само със снаха си да се подпичкосваш, защото сте от една кръвна група- ТЪП КУРВАЛЪК! Цъкай лайкчетата и сърчицата под фотошопираните и голи снимките и точи лиги- смрад долна! Той, Господ си знае работата...цъфнал си, че си завързал с рака на гърлото! Простак!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени