Жената на Лафазанов го бие! (Като звяр я определят колеги на актьора)

4687
14 Февруари 2016, 14:00


Добродушният Къци Лафазанов е тотално олицетворение за определението мъж под чехъл. В театралното съсловие семейство му е пример за хармония и щастие, но вкъщи съпругата му го командорела във всяко едно отношение, научи HotArena.

„Ленчето е страшен звяр. Върти го на малкия си пръст”, одумват го приятелите му. Властната Елена Начева-Лафазанова е известна в актьорската гилдия със сприхавия си нрав и не е тайна, че Къци гледа да не й противоречи много-много, защото, както твърдят, тя няколко пъти му и посягала в пристъп на гняв.

Комикът се жалвал от жена си, че непрекъснато му се карала да не яде толкова, защото имал болно сърце. Преди няколко години Лафазанов претърпял сърдечна операция в столичната болница „Токуда” и под строгия контрол на половинката си забравил вкуса на хляба, захарните изделия и газираните напитки. За цигари и алкохол пък и дума не можело да става.

Дълго време властната г-жа Лафазанова спъвала кариерата на талантливият си мъж. Тя настоявала Къци да участва само в общите им театрални проекти с театър „ЕЛА”, който съвсем логично носел нейното име.

Преди да срещне Елена, майката на Къци вземала всички важни решения в живота му. Именно тя одобрила бъдещата си снаха и настоявала синът й да сключи брак с нея.

Заради беднотията по онова време Кръстю и Елена вдигнали изключително скромна сватба, като на тържеството присъствали само по няколко роднини от двете страни на младоженците.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени