Жената на Лукарски коли и беси в министерството (Как влюбеният Божидар брани бизнеса на узаконената си любовница)

4662
21 Октомври 2016, 14:40


Жената на Божидар Лукарски вече коли и беси в подопечното му Министерство на икономиката. Откакто гаджето на министъра и лидер на СДС му стана съпруга на пищна сватба в стил „като от Холивуд съм, мамо“, нещата ескалират.

Това споделиха пред „Таблоид“ потресени държавни служители. Ива Йорданова се бъркала за всичко в работата на мъжа си, без значение, че е на висша властова позиция.

Гръмналият миналата седмица скандал само доказал как пищната бивша танцьорка Ива си утъпква шеметна пъртина по високите държавни етажи. Йорданова-Лукарска получи правото да организира двудневен семинар „Бизнес в САЩ – практически насоки за износ и навлизане на американския пазар“ – видима и по темата съвсем топла връзка с дейността на мъжа й като икономически министър.

Едноличен собственик на фирмата организатор е Йорданова.Таксата за българските производители и търговци, които желаят да разберат как може да се докоснат до американския пазар, е 400 лв. За едночасова индивидуална консултация с лектор се плащат 1000 лв. Парите трябва да се преведат до 20 октомври по сметка на „Следваща станция: България“ на Ива Йорданова-Лукарска. И самата половинка на министъра е сред лекторите.

Освен като съветник в служебното правителство на Георги Близнашки, Йорданова-Лукарска се представя и като основател на Българо-американската бизнес асоциация. Първоначално, с думите „Ива Йорданова е една млада амбициозна жена, която се бори за признание“, Близнашки я обяви за зам.-председател на Държавната агенция за българите в чужбина.

Но бившата танцьорка и тогава, все още само любовница на Лукарски, не успя да остане на високата държавна позиция. Заради остра реакция точно на българи от чужбина Йорданова бе принудена да се оттегли. Но пък сочената като специалистка по еротични танци успя да накара интимния си приятел – партиен лидер, да уведоми обществото, че е подал молба за развод със съпругата си Аделина, с която имат две дъщери. А самата Йорданова все пак остана в служебната власт като съветничка на вицепремиерката Илиана Цанова, която управляваше евросредствата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
XXXXXL
Преди 1 година
0
krastavite jabi se sabirat
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
debela kurva
Преди 1 година
0
Kak se chuka takova govedo grozno kato taq kurva sirenqsala i putka kosmata
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени