Жената на Милен Цветков го заряза! (Ивета се изнесе на квартира, разбраха се кой ще се грижи за малкия Боян)

3913
19 Юли 2015, 15:00


Милен Цветков отново е ерген. От няколко месеца водещият и половинката му Ивета не живеят под един покрив, разбра HotArena!

 

Двамата са се разбрали по въпроса с попечителството на сина си Боян, а детето всеки ден се виждало с баща си.

 

„Ивета се изнесе от дома им и сега е на квартира. Сама се издържа, а Милен помага със сметките и таксата за градината. Раздялата им е най-доброто решение, защото в последните години двамата изобщо не се разбираха”, коментират познати на двойката.

 

Скандалите и проблемите в семейството се въртели предимно около пари и слухове за изневери. След като отново станал татко и се върнал в Нова, Милен започнал все по-често да поглежда към чуждо. Това вбесявало младата му жена, което директно му обявявала, че знае за всичките му афери. За финал водещият така и не поискал с половинката му да узаконят отношенията си. Пореден сигнал, че не е сигурен дали смята да остане с нея до края на живота си.

 

„Милен винаги се е обграждал с млади и сексапилни колежки, а в слуховете, че са му повече от това, има голяма доза истина. Накрая на жена му й писна да я унижават и си събра чукалата, обясняват клюкари из коридорите на Нова.

 

Дори раздялата в семейството настъпила след шумен скандал, който не подминал съседите им. С часове Милен фучал из апартамента си и крещял по жена си всевъзможни обиди. Тя също не му оставала длъжна, а панаирът добил застрашителни размери. Това положение накарало Ивета да се замисли за психическото здраве на сина си и я тласнало най-силно към раздялата.

 

Бившата масажистка се принудила да вземе тежкото решение да напусне телевизионера и да отгледа детето си като самотен родител. За да няма повече зверски караници, дори се примирила, че двамата няма да уреждат попечитеслтво на малкия в съда, а сами ще си го поделят.

 

В момента ситуацията около двойката привидно изглежда нормална и Милен и Ивета са отново в мир. От няколко месеца брюнетката се изнесла на квартира със сина си и не ще и да чуе да се върне при бившия си. Единствените й срещи с него били, за да му остави детето. Младата майка лично настоявала Милен да поеме равна роля в отглеждането на сина си, а не както направи с майката на голямата си дъщеря Калина.

 

Тогава момиченцето бе оставено изцяло на грижите на единия си родител, а Цветков се сещаше за него само покрай ваканциите и празниците. Ситуацията със сина му Боян обаче е коренно различна, защото Ивета искала детето й да расте с бащинска ласка. Милен взимал малкия всеки уикенд за по няколко часа, а с жена му вече се разбрали да го заведат по отделно на море.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени